Svet profi sporta je dobio još jednog Nikolu Kalinića - trećeg!

Posle našeg košarkaša i hrvatskog fudbalera, igrač istog imena i prezimena kročio je na najveću sportsku scenu - u NFL-u

  • 0

U sportskom miljeu je, izgleda, važno zvati se Nikola Kalinić, dovoljno je "samo" poneti to ime i prezime i već imate solidne predispozicije za uspeh. 

Sa ovih prostora već dvojica profesionalaca su dugi niz godina u sportskom vrhu, naš Nikola Kalinić i hrvatski fudbaler, napadač Atletiko Madrida.

Često po društvenim mrežama neupućeni misle da je u pitanju jedna osoba, a tek će biti zbunjeni sada kada se pojavio i treći igrač istog imena i prezimena.

Ovaj Nikola Kalinić je Kanađanin, zovu ga "Veliki Srbin", i nedavno je draftovan od strane kanadskog profesionalnog tima Hamilton Tajger Ketsa, i time napravio veliki iskorak u karijeri.

Kalinić je do sada igrao za Univerzitet iz Ontarija, Jokr Lajonse, a stručnjaci ga smatraju jednim od najtalentovanijih igrača u svom uzrastu.

Pogledajte i atmosferu iz doma Kalinića u trenutku kada je draftovan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA