VR POLI PETICE: Regionalno takmičenje u VR basketu sa VR Lukom Dončićem

8 nagrađenih iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije posetiće NBA utakmicu u sezoni 2019./2020.

  • 1

Za sve one koji do sad nisu imali priliku da uživaju u  NBA utakmicama, Perutnina Ptuj je  pripremila regionalno virtuelno košarkaško takmičenje sa VR Lukom Dončićem, zvezdom NBA, koji je ove godine ambasador popularnog i prepoznatljivog brenda POLI. Veliko VR takmičenje  se održava u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji i traje sve do Poli maratona 1. juna 2019. godine, kada će javno biti proglašeni dobitnici nagrada. Osmoro najboljih takmičara će Perutnina Ptuj poslati na putovanje u Ameriku kako bi pratili NBA utakmice uživo.  Promotivna kampanja je i  društveno odgovornog karaktera jer će  Poli košarkaške lopte biti donirane  izabranim osnovnim školama početkom naredne školske godine.

Poli voli petice Foto: Promo

"VR Poli petice" je velika regionalna promotivna kampanja čiji je cilj povećanje vidljivosti POLI kao kvalitetnog, mladalačkog, duhovitog i razigranog brenda. I Dončić i Poli se odlikuju ovim kvalitetima. Kampanja Poli petice uključuje ne samo košarkašku VR igru sa Dončićevom 3D animacijom, već i integrisanu platformu koja omogućava učesniku da podeli svoje VR iskustvo na društvenim mrežama i da se na taj način takmiči za primamljivu nagradu. Na konačni rezultat utiče VR rezultat x broj lajkova na tvoj Poli Petice video snimak. Učesnici takođe imaju priliku da zajedno sa Lukom učestvuju  u društveno odgovornoj akciji. Pomoću  aplikacije, virtuelni Luka Dončić baca pet takmičarima a petice se potom pretvaraju u komplete Poli lopti, koje će Perutnina Ptuj donirati osnovnim školama početkom naredne školske godine.

Poli voli petice Foto: Promo

- Glavni cilj  VR Poli petica je da animira javnost na događajima, da što veći broj ljudi učestvuje   u  virtuelnoj košarkaškoj igri i da se zabavi kroz interakciju  sa VR Lukom Dončićem ali i da obezbedimo što veći broj lopti osnovnim školama.  U cilju popularizacije košarke među mladima Perutnina Ptuj će komplete lopti isporučiti u narednoj školskoj godini. Pored toga, aktiviranjem na društvenim mrežama, osam pobednika će otputovati u Ameriku i biće im obezbeđene ulaznice za NBA utakmice u sezoni 2019/2020 - rekao je Slavko Ficko, direktor strateškog marketinga i razvoja Grupe Perutnina Ptuj.

Poli voli petice Foto: Promo

Period i mesto održavanja VR IGRE POLI PETICE

17.-19.5. Tržni centar  Big Fashion  Beograd

Detaljnije informacije o VR igri možete pronaći  na sajtu www.petice.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitja

    16. maj 2019 | 14:19

    Kakvo regionalno takmičenje? A gde je austrija, Mađarska, Italija, Slovačka, Češka, Švajcarska? Mislim kad je Srbija tu. Kakvo bre regionalno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA