≫ 

Šampionska proslava se pretvorila u horor zbog konfeta: Grom udario u teren i opekao više navijača uz ogradu! (FOTO) (VIDEO)

Dvadeset navijača i ljubitelja hokeja povređeno je u neverovatnom incidentu nakon hokejaške utakmice u Belgiji

  • 0

Oni su nenadano na šampionskom slavlju velikog uspeha Inter Molove ženske hokej ekipe do 19 godina bili akteri neobičnog incidenta u kom, srećom, nije bilo životno ugroženih.

U trenutku kada su konfere i mašnice poletele uvis neke od njih su zakačile električnu žicu iznad terena, što je izazvalo da grom tu udari u teren.

Udar se proširio do ograde i gde je bilo navijača svih uzrasta od osam do 80 godina. Četrnaestoro njih je pretrpelo teže opekotine, ali je samo troje zadržano u bolnici preko noći.

Inter Mol se nakon svega oglasio saopštenjem u kom žali zbog svega što se desilo.

- Hvala urgentnim službama koje su odmah stigle na mesto incidenta i pružile povređenima stručnu pomoć. Meč za trofej šampiona je prošao potpuno drugačije nego što smo očekivali u subotu uveče - navodi se između ostalog u saopštenju i dodaje da će klub pružiti bilo kakvu pomoć u narednim danima.

Snimak incidenta možete pogledati na ovom linku.

VIDEO - Šoutajm! Putin uz 8 golova držao lekciju iz hokeja na ledu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA