≫ 

Ovakve navijače nemaju ni Zvezda i Partizan: Ludnica na Konjarniku zbog ulaska u 2. ligu! Uletanje na teren, bubnjevi i zastave u krcatim Šumicama (VIDEO)

Šumice odavno nisu videle ovakvu atmosferu, čak i kada klubovi večitih rivala igraju svoje utakmice u "manjim sportovima"

  • 6

Neverovatna atmosfera viđena je u ponedeljak uveče u hali Šumice, gde se odigrao baraž meč za ulazak u Drugu futsal ligu Srbije. Lokalni tim sa Konjarnika imao je podršku na kakvoj mogu da mu pozavide i najveći fudbalski klubovi u našoj zemlji.

Preko 1.500 gledalaca bilo je u krcatim Šumicama, gde se čekala pobeda Konjarnika protiv Bečeja, pošto su posle dve utakmice obe ekipe slavile. U majstorici je Konjarnik slavio sa 6:3 i došao do velike pobede! Junak pobede bio je Vićić, koji je postigao tri gola.

Hala šumice, Konjarnik, mali fudbal, futsal, navijači U Šumicama igla nije imala gde da padne; Foto: Telegraf

Veliki lokal-patriotizam vlada u ovom beogradskom kraju, gde su i mnogi navijači koji navijaju za različite fudbalske klubove stali ujedinjeni iza zastave Konjarnika. To se videlo i u Šumicama, gde je atmosfera bila bolja nego kada Zvezda i Partizan igraju male sportove.

Bubnjevi, zastave, barjaci, megafoni, vođa navijača... Najvatreniji fanovi Konjarnika bili su organizovani poput Delija i Grobara, a ta podrška nosila je njihov tim do zlata vredne pobede.

Hala šumice, Konjarnik, mali fudbal, futsal, navijači Barjaci i zastave u Šumicama; Foto: Telegraf

Posle prvog dela igre bilo je 2:1 za Konjarnik, zatim je Bečej na startu drugog dela izjednačio, ali je nakon toga domaća ekipa, nošena neverovatnom podrškom sa tribina postigla dva gola. Drama se nastavila kada je Dražić u 28. minutu smanjio na 4:3, ali je zatim Vićić postigao novi gol, da bi Ristanović u završnici potvrdio pobedu izabranika Zorana Žigića, za veliko slavlje na Konjarniku.

Hala šumice, Konjarnik, mali fudbal, futsal, navijači Slavlje igrača i navijača na kraju meča, Foto: Telegraf

Usledilo je uletanje navijača na teren, koji su na poklon dobili dresove svojih miljenika, a zatim je usledilo i veliko slavlje igrača i navijača.

Konjarnik se posle duge pauze vratio u savezni rang i od leta će igrati u drugoligaškoj konkurenciji.

- Ponosan sam na igrače, ali i na navijače koji su do poslednjeg meča ispunili dvoranu. Čitave godine borili smo se za ovaj trenutak, srećam sam što smo uspeli da pobedimo snažne Bečejce i da se plasiramo u viši rang. Ovo nije kraj, želimo i do Prve lige - rekao je posle meča Žigić.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    21. maj 2019 | 12:01

    Fmp,radnicki basket,koledz,fmp2 ni nema navijače, imaju samo kad igraju na domaćem terenu u železniku, a ovako ih nema ako se ne dobija hamburger ili sendvič👌🔐

  • losmi

    21. maj 2019 | 12:34

    Ovakva publika je potrebna srpskom sportu. Porodican odlazak na utakmicu, kao na engleskim terenima i naravno podrzavas svoj klub iz kraja. Pa makar bio i najnizi rang tamicenja. Jos jednom svaka cast!!!

  • Konjarnik republika

    21. maj 2019 | 18:51

    Blukan vodja Pun gas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA