≫ 

Progutao je svoje reči, ali bukvalno! Finski novinar održao obećanje posle loše prognoze plasmana hokejaša na Svetskom prvenstvu (VIDEO)

Nije verovao u nacionalni tim svoje zemlje

  • 1

Najbolji finski hokejaši priredili su veliko slavlje svojim navijačima osvajanjem svetskog prvenstva, koje je nedavno završeno u Slovačkoj.

U meču za "zlato", selekcija zemlje "hiljadu jezera" savladala je Kanadu 3:1, pre toga u polufinalu favorizovane Ruse 1:0, što je rezultat koje je mnoge prilično iznenadio.

Jedan od takvih bio je i finski novinar Filip Saš, koji u najavi svetskog prvenstva nije davao velike šanse nacionalnom timu svoje zemlje, čak nije verovao da mogu ni do nokaut faze takmičenja.

Prgonoze je uredno ispisao u članku svojih novina, usput je dao i obećanje da će isti pojesti ako se njegova vizija ne ispuni.

Rećeno - učinjeno!

Saš je imao poruku za javnost, pomenutu stranicu sa člankom je zgužvao i pojeo pred kamerom, da svi vide da je održao reč.

U bukvalnom smislu, progutao je svoje reči.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA