≫ 

Odbojkaši Srbije poraženi od Japana na startu Lige Nacija!

Prvog vikenda Lige Nacija u Novom Sadu Srbija se još sastaje sa Rusijom i Francuskom

  • 1

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije, Nikola Grbić odmorio je najiskusnije i najbolje odbojkaše za duel sa Japanom, pa je selekcija poražena sa 3:1 (25:17, 25:12, 24:26, 25:17).

Ekipa je igrala bez Aleksandra Atanasijevića, Marka Podraščanina, Srećka Lisinca, Uroša Kovačević, Marko Ivovića, Nikole Jovovića...

U odnosu na Svetsko prvenstvo u Italiji prošle godine tu su samo četvorica – srednji blokeri Petar Krsmanović i Aleksandar Okolić, primač servisa Milan Katić i libero Neven Majstorović. Pozvana su čak šestorica igrača šampiona Srbije Vojvodine.

Odbojkaši Srbije loše su otvorili meč i dozvoli rivalu da ubedljivo dobije prva dva seta. Bolju igru prikazali su u trećem setu koji su i dobili, ali to je bilo sve što je ekipa Nikole Grbića mogla da uradi u ovom meču.

Najefikasniji u srpskom timu bio je David Mehić sa 12 poena, a ispratio ga je Božidar Vučićević sa 10.

Sledeći meč Srbija igra u subotu od 19 sati, a protivnik će joj biti Francuska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    31. maj 2019 | 19:33

    Nema veze! Ovi ce da gledaju iz gledalista kada zaigraju nase klase ali samo kad igramo kod kuce a pred televizorom kad budu gostovali. Nemamo adekvatne zamene u muskoj reprezentaciji dok devojke odusevljavaju i stvaraju prave naslednice iako nam je i prva postava izuzetno mlada. Idemo devojke!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA