≫ 

Srpski komentatori bacili celu Makedoniju u trans: Postali su deo Vardarove evropske titule, nude im stanove i državljanstvo! (VIDEO)

Navijači su potpuno odlepili za tandemom Arenasporta

  • 4

Komentatori Arenasporta, Sreten Rašković i Stevan Stevanović, izazvali su erupciju oduševljenja na dočeku rukometaša Vardara u Skoplju!

Pored golmana Dejana Milosavljeva, koji je maestralnim odbranama obezbedio evropsku titulu, ništa nije moglo da prođe bez euforičnih komentara.

Naime, makedonske televizije nisu imale prava na prenos finala Lige šampiona, pa je nacija bila uz Arenasport kanal, na kom je Rašković euforičnim i emotivnim pristupom "kupio" makedonsku publiku.

I to tako da su se komentarima ljudi radovali kao i tituli, pa su se ređale pohvale na društvenim mrežama, uz poruke da im se dodeli stan u Skoplju, državljanstvo, sve što požele.

- Neverovatno iskustvo, neverovatna čast i privilegija, to je za nas ono što smo doživeli i doživljavamo od makedonskog naroda. Stevan i ja volimo ovaj posao i samo smo se trudili da to odradimo kako treba, a ispalo je ovako senzacionalno i za nas. Hvala Arena sport TV što godinama nudi najbolji rukomet jer se bajkovite stvari dešavaju svake sezone - poručio je Rašković, a nadovezao se i kolega Stevanović.

- U istoriji ovog posla, sigurno nikad neću doživeti nešto slično, ovakvu pažnju, popularnost. Ljubav jednog naroda, zahvaljujući načinu komentarisanja... Naravno, bili smo malo naklonjeni jedinom klubu našeg regiona, koji je kao, može se reći, autsajder, postao šampion Evrope. Ovde su nas toliko zavoleli, postali smo deo Vardara, na stolu mi je dok ovo pričam sertifikat državljanstva... Bili smo u otvorenom autobusu koji je išao od aerodroma do centra. Ne mogu da stignem ljudima da odgovorim, hvala vam svima i na ovaj način!

Kako je to delovalo na trgu u Skoplju, možete videti u vrhu teksta.

VIDEO - Milosavljev: Došao sam kao rezerva, postao najbolji golman Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    4. jun 2019 | 12:26

    Bravoo za njix stvarno fenomenalnooo prenose utakmice milina da ix covek slusa..A ne kao ove nase na rts-u

  • Pp

    4. jun 2019 | 14:29

    Šlihtaroši...Ne bi me iznenadilo da uskoro slave Žutu kuću i ljube ruke Haradinaju i Tačiju. Slave uspeh Istočne Albanije...

  • Higar

    4. jun 2019 | 15:27

    Svaka čast momcima, bravo za Vardar. Pola Makedinije, čitaj Albanci, navijali su protiv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA