Odbojka je uvek u modi: Ovog leta besplatna školica za najmlađe (FOTO)

Ko želi da postane novi Vanja ili Nikola Grbić, Miljković, Atanasijević, Kovačević ili Lisinac, ovo je idealna prilika

  • 0
Edin Škorić Foto: Hot Volley

S obzirom da većina mališana letnje raspuste uglavnom provodi u kući ispred računara, jedan od načina da se dobro zabave, a ujedno i izađu iz kuće i bave se sportom je besplatna škola odbojke. 

Upravo jednu takvu letnju školicu organizuje odbojkaš Edin Škorić koji ističe da je za mališane jako bitno da se na vreme sretnu i upoznaju sport.

- Nekoliko godina moja škola odbojke Hot Volley organizuje besplatne časove odbojke preko školskog raspusta. Cilj ovog programa je da deca osete ovaj najlepši sport, a naša misija je da da im probudimo iskru ljubavi prema odbojci i sportu uopšte.

Edin Škorić Foto: Hot Volley

- Deca će imati priliku da kroz igru, zabavu i treninge upoznaju odbojku i razgovaraju i igraju odbojku sa našim proslavljenim odbojkašima, a sve to pod budnim okom licenciranih i iskusnih trenera.

Bavljenje sportom i treniranje odbojke izuzetno je važno za pravilan rast i razvoj dece, od njihovog najranijeg doba, a upravo ovaj program je prilagodjen devojčicama i dečacima od 5-15 godina.

- Poštujući do najsitnijih detalja kodeks našeg kluba, nastojimo da sve buduće odbojkaše uputimo na pravi put u toku svog sportskog angažovanja i razvoja. Odbojka je sport koji razvija čitav niz sposobnosti i osobina koji su od velike važnosti za razvoj zdravog organizma. Osnovno pravilo naše škole odbojke je da se trening mora u prvom redu bazirati na pedagoškom pristupu prilagođenom uzrastu dece.

Edin Škorić Foto: Hot Volley

Besplatni program škole odbojke Hot Volley se održava prve i poslednje nedelje avgusta (01.08-08.08 i 27.08. - 31.08) u SC Bora Cvetkovic, Marka Celebonovica 14, Bežanijska kosa.

Zainteresovani se mogu javiti na 062 8350 094 ili na e-mail: hotvolleybgd@gmail.com

Edin Škorić Foto: Hot Volley
Edin Škorić Foto: Hot Volley

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA