≫ 

Hamilton proveo pun minut u boksu: Mercedesov tim se pogubio kad mu je video formulu! (VIDEO)

Tim Mercedesa važi za najbolji tim u Formuli 1, ali je Tota Volfa od ovoga uhvatila glavobolja

  • 2
Germany F1 GP Auto Racing Foto: Tanjug/AP

Red Bulov tim je nedavno za nepune dve sekunde promenio sva četiri pneumatika na bolidu Maksa Ferštapena tokom trke u Silverstounu i time oborio rekord po brzini obavljenog posla.

Dve nedelje kasnije vožena je trka u Hokenhajmu, prilično haotična, u kojoj je Mercedesov tim uradio suprotno kad je morao da opsluži auto Luisa Hamiltona. Organizovanoj ekipi se desio težak propust kada je Hamilton izleteo sa staze na ulazu u pit lejn.

Oštećen mu je "nos" na bolidu i tim Mercedesa se ponašao kao da nije znao šta ga je snašlo kada je Luis ušao u boks. Hamilton je proveo pun minut unutra dok je na stazi bio "sejfti kar", kasnije je i vremenski kažnjen pa je trku završio van borbe za bodove na 11. mestu.

Loše vreme i klizava staza isterali su sve najbolje vozače van staze, pa su redom izletali Lekler, Botas, Hamilton, Hulkenberg i to u trenutku kada su bili gotovo sigurni na podijumu.

Trka u Hokenhajmu bila je jedna od najboljih u protekloj deceniji, a na kraju se Ferštapen radovao pobedi ispred Sebastijana Fetela i Danila Kvijata. Treba napomenuti da je Fetel startovao sa poslednjeg, 20. mesta.

VIDEO - Bivši vozač Formule 1 pregazio svog člana tima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kako?

    28. jul 2019 | 19:08

    Pogubio?! Uleteo je, zbog izletanja sa staze, u boks. Kako da budu spremni na izletanje pred ulazak u boks?

  • Zarko

    28. jul 2019 | 21:10

    Najbolja trka u zadnji 8 god. Ko nije gledao, neka odgleda reprizu obavezno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA