Novi seks skandal u sportu: Eksplicitne fotke šokirale javnost, sportisti preti 7 godina zatvora!

Ako se dokaže da je jedan australijski sportista slao golišave fotke maloletnim koleginicama, nije isključeno da ode na robiju

  • 0
Mišel Dženkeke Napomena: Fotografija je samo ilustracija, nema nikakve veze sa skandalom Foto: Guliver/ Ian Walton/Getty Images

Uprkos tome što se trenutno oporavljaju od doping skandala u plivanju i problema u kriketu, australijski sport je ovih dana potresen i seks skandalom!

Naime, tamošnji mediji prenose da je skandal povezan sa jednim zimskom sportom gde je muškarac oko 20 godina starosti slao porno fotografije svojim koleginicama koje su maloletne.

Roditelji tih devojčica navodno su kontaktirali policiju tvrdeći da je sportista čije se ime drži u tajnost slao eksplicitne fotke devojčicama od kojih neke imaju samo 13 godina.

Jedna devojka je tvrdila da je dobila, ne samo nepristojne slike, nego i video na kom se vidi kako muškarac ''helikopteruje'' svoje genitalije.

Pomenuti sportista je negirao sve optužbe tvrdeći da su fotografije poslate odraslim koleginicama uz njihov pristanak.

Ukoliko se utvrdi da je sportista slagao, moguće je da će dobiti i sedam godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA