≫ 

Nikola Grbić više nije selektor odbojkaša Srbije!

U pitanju je sporazumni raskid saradnje

  • 22

Nikola Grbić više nije selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije!

Ovu odluku (ne)očekivano je objavio Odbojkaški savez Srbije na svom zvaničnom sajtu, uz napomenu da je još u četvrtak najavljeno da će se o Grbićevoj budućnosti pričati u petak.

- Odbojkaški savez Srbije i Nikola Grbić, prvi trener muške seniorske reprezentacije, zajedno su odlučili da prekinu saradnju. U duhu maksimalnog poštovanja, koje je uvek odlikovalo OSS i Nikolu Grbića, doneta je odluka u skladu sa najvišim interesima nacionalne selekcije. Odbojkaški savez Srbije će javnost blagovremeno obavestiti o novom prvom treneru seniora Srbije - navodi se u saopštenju.

Nikola Grbić sa saradnicima Foto: MN press

Srbija nedavno nije uspela da obezbedi plasman na Olimpijske igre, porazom od Italije na kvalifikacionom turniru.

Postoji još jedna šansa u januaru, ali će biti dosta teže doći do dodatnog mesta s obzirom na to da će na njega pretendovati veliki broj jakih evropskih ekipa kao što su Francuska i Bugarska.

Grbić je ugovor sa OKS-om imao do kraja kvalifikacionog ciklusa, tačnije do početka Olimpijskih igara u Tokiju. Podsetimo i da je Grbić odnedavno novi trener poljskog šampiona Kenđežin Kozlea.

VIDEO: Reprezentativci Srbije sačekali Đokovića posle meča u Rimu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    16. avgust 2019 | 11:38

    Interesantno kako se odmah jave botovske neznalice. Čovek je sa timom, koji je realno slabiji nego ranijih godina, jer nam je sve slabija baza i liga, uzeo Svetsku ligu. Vrhunski sportista, najbolji tehničar i odbojkaš sveta, odličan trener koji je zadužio ovu zemlju nije zaslužio da ga polupismeni botovi vređaju. Prošle godine Vanja mi je rekao da u Savezu čekaju prvi Nikolin kiks da ga smene i na žalost bio je u pravu. Olako se Savez odrekao Nikole i Vranje. No vreme je najbolje rešeto.

  • Mita

    16. avgust 2019 | 11:30

    Jedan neuspeh i otkaz! Kad bi se ove njuske iz vlasti ugledali makar posle dva, tri neuspeha!

  • Boban

    16. avgust 2019 | 13:23

    Ko je kakav trener nije potrebno izjašnjavanje. Majstore hvala za sve što si pružio ovoj državi i ovom narodu. Srećno u daljoj trenerskoj karijeri i u životu. 👍🤗

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA