≫ 

Fer i sportski: Hrvati čestitali srpskim odbojkašicama na zlatu (FOTO)

Lep potez Odbojkaškog saveza Hrvatske

  • 5
Odbojkaška reprezentacija Srbije Foto: Tanjug/AP

Srpske odbojkašice su u nedelju u epskom finalu koje je trajalo 132 minuta pobedile Tursku sa 3-2 u setovima (21:25, 25:21, 25:21, 22:25, 15:13) i odbranile titulu prvaka Evrope, a na toj pobedi im je između ostalih čestitao i Odbojkaški savez Hrvatske.

Srbiju je do pobede predvodila Tijana Bošković (23 poena) koja je još jednom proglašena najkorisnijom igračicom turnira, pa su Srpkinje u poslednje dve godine prikazale dominaciju i osvajale zlata na tri velika turnira (dva prvenstva Evrope i jedno Svetsko).

Hrvati putem zvaničnog sajta svog Odbojkaškog saveza podsećaju da su naše odbojkašice do finala i titule u Ankari sada stigle bez poraza, dvaput usput pobedivši Tursku, najpre u grupi A, pa potom u finalu.

Tursku je put do finala između ostalog vodio i preko Hrvatske. Turkinje su kasnije u polufinalu bile bolje od Poljske, a čak ni dobra partija Hande Baladin im nije pomogla da osvoje trofej.

VIDEO - Zlatna Tijana! Pogledajte najbolje smečeve naše MVP odbojkašice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Косингас

    9. septembar 2019 | 20:30

    Чему потенцирање да су нам Хрвати честитали? Честитали су нам и Италијани, Руси, Пољаци... И њих нико не потенцира, само ове што нас мрзе и тиме се хране.

  • Siptar

    9. septembar 2019 | 20:16

    Ne veruj Hrvatu ni kada poklone nosi..

  • Ccc

    9. septembar 2019 | 20:19

    Ima jos normalnih u hrvatskoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA