≫ 

Odbojkašice Srbije poražene od Rusije posle četiri godine

Naše mlade devojke poražene su u šestom kolu Svetskog Kupa u Japanu

  • 1

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, u podmlađenom sastavu, poražena je od Rusije sa 3:1 ( 25:16, 20:25, 25:23 i 25:15) na Svetskom kupu u Japanu u meču 6. kola.

Prvi set je bio nezivestan samo do 10. poena kada je Rusija napravila niz od četiri poena i vođstvom 13:9 trasirala put ka osvajanju seta.U drugom setu je situacija bila potpuno drugačija. Srbija je imala bolji servis i bolji prijem pa je mogla rano da dođe do ozbiljnog vođstva koje su svetske šampionke držale do samog kraja.

Drugi set je Srbija dobila posle odlične igre sa 25:20. Treći set je bio najneizvesniji iako je Srbija imala ozbiljnu prednost početkom seta. Vodila je Srbija 13:7 pa je ipak Rusija uspela da se konsoliduje posle drugog tehničkog tajm-auta. Uz jednu diskutabilnu sudijsku odluku Rusija je uspela da uspostavi ponovo kontrolu i da privede set kraju 25:23.

Ženska odbojkaška reprezentacija, Srbija - Italija, odbojkašice Srbije i Italije

Foto: Tanjug/AP

U četvrtom setu je Rusija bila ubedljiva od početka i Srbija je izgubila svaku nadu da može da dođe do preokreta.

Natalija Gončarova je sa 19 poena bila najefikasnija kod Rusije, a Bianka Buša je imala poen manje kod srpske ekipe. Srbija naredno kolo igra protiv Kameruna u ponedeljak u 7 ujutru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејан Младеновић

    22. septembar 2019 | 20:27

    Ако су изгубили негде морају да изгубе а ово је потпуно неважно такмичење.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA