≫ 

Došli smo po zlato, ne znam kad se igra za bronzu, to je sra*e! Selektor Poljske besan posle poraza!

Finale je na programu u nedelju od 17.30, dok je za treće mesto dan ranije 17.30

  • 8
Odbojkaši Slovenije i Poljske Printskrin: Youtube CEV European Volleyball

Slovenački odbojkaš Dejan Vinčić priznao je da su njegov tim motivisali potcenjivački komentari na račun novog finaliste Evropskog prvenstva, nakon reči selektora Poljske Vitala Hejnena da Slovenija nema tim da se bori za zlatnu medalju.

Slovenija je, nakon evropskog šampiona Rusije (3:1), srušila i svetskog 3:1 u setovima i zakazala finale u Parizu protiv boljeg iz večerašnjeg duela Francuske i Srbije.

Vinčić se prisetio izjave selektora Poljske Hejnena da Slovenija ima dobar tim, ali ne toliko kvalitetan da bi igrala finale.

- Radili smo mesec dana više od ostalih reprezentacija, sada nam se isplatilo. Presudila je naša želja, znanje, kvalitet... Znamo da ima mnogo "stručnjaka", bilo je komentara posle poraza od Severne Makedonije, isto i posle Bugarske.. Pokazali smo im, neka sada pričaju- aludirao je Vičić i na Hejnena, a prenosi "Ekipa24".

Slovenci su veliki optimisti da mogu da naprave najveći uspeh u istoriji tamošnje odbojke.

- Sjajni smo, osvojićemo zlato- samouveren je Vinčić.

Za razliku od njega, Hejnen je bio toliko razočaran porazom da ne razmišlja o bronzanoj medalji.

- Došli smo po zlato. Ne znam kada se igra za treeće mesto. Niko ne može biti zadovoljan, niko ne govori o bronzanoj medalji. To je s....e. Svakom timu se desi poraz, Slovenija je bila bolja - priznao je Hejnen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbija

    27. septembar 2019 | 13:04

    nema veze slovenstina..bicete drugi i prilika da se naucite Boze pravde..

  • petar

    27. septembar 2019 | 16:11

    Ovde se vise velicaju slovenci nego sto se pise o nasim Srbima .Jeli to normalno izuzev yu nostalgicara koga u Srbiji briga za Slovence.

  • Uzu

    27. septembar 2019 | 15:59

    Kao nekad Danci u rukometu, 'ne vidimo kako bi iko mogao da nas pobijedi', pa ih Francuska razbuca. Ne treba biti prepotentan bez obzira na to kakav je tim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA