Dačić uzeo mikrofon na slavlju odbojkaša, spominjao svetske lidere i zapevao: Ne može nam niko ništa

Veliko slavlje odbojkaša potrajalo

  • 31

Ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, zapevao je na proslavi osvajanja evropskog zlata u odbojci.

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Slovence u finalu Evropskog prvenstva u Francuskoj, gde je prethodno pala i domaća selekcija pred pariskom publikom.

Ivica Dačić na slavlju odbojkaša Ivica Dačić pozirao sa Markom Podraščaninom i Stefanom Markuljevićem, članom stručnog štaba Orlova Foto: instagram.com

Oko 13.000 navijača je bilo protiv nas, čak je i u finalu Slovenija imala armiju navijača, delovalo je kao da se igra u Ljubljani, ali su i to zlatni momci Bobe Kovača prevazišli.

Doček odbojkaša Srbije, Begrad 30.09 Foto: MN press

Na proslavi posle dočeka na čuvenom balkonu, pojavio se i ministar inostranih poslova Ivica Dačić, koji je odavno poznat po svojoj ljubavi prema pesmi i mikrofonu.

Brzo ga se "latio" i održao kratak govor, pre nego što je prešao na pesmu koju inače voli često da izvodi.

- Ja sam pevao Putinu, Makronu, Merkelovoj, ali najveća čast u životu da pevam vama, jer vi ste ponos Srbije, evo za vas hit - rekao je Dačić, pre nego što je zapevao "Ne može nam niko ništa" od Mitra Mirića, što možete pogledati u vrhu teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA