• 15

JSD Partizan proslavio rođendan: Najbolji tim sekcije su kuglaši, a sportistkinja strelkinja Arsović

JSD Partizan proslavilo je rođendan u SC Teleoptik dodeljivanjem nagrada najboljim pojedincima i ekipama.

  • 15

Nagrade najuspešnim članovima JSD Partizan dodelio je predsednik Partizana Milorad Vučelić, koji se zahvalio fudbalskom i košarkaškog klubu na pobedama protiv Astane i Venecije, rekavši da su to neposredni darovi za 74. rođendan.

- Pre 74. godine partizanski narodno-oslodobilački i antifašistički generali su osnovali fudbalski klub i sportsko društvo Partizan. Oni si nakon svoje veličanstvene pobede s takvim neprijateljem kao što je bio fašizam, našli za shodno da u prvim svojim trenucima predaha osnuju sportsko društvo. Partizan je u ovih 74 godine prožet pobedama na našim i međunarodnim takmičenjima.

- I onda kada klonemo i klecnemo mi u pomoć pozovemo 30.000 dečaka i devojčica koji su zalog za buduće pobede. Tudimo se da budemo dostojni pobeda, a u poraz da čestitamo protivniku. Živeo Partizana i napred Partizan - rekao je Vučelić na obraćanju u SC Teleopik.

Najuspešniji seniorski sportista crno-belih je rvač Aleksa Erski, dok je za najbolju sportstkinju izabrana strelkinja Andrea Arsović.

Nagrada za najuspešniju mušku seniorsku ekipu dodeljena je kuglaškom klubu, dok najbolja ženska ekipa dolazi iz kluba dizača tegova.

Nagrada "Milan Gale Muškatirović" dodeljena je rukometašu Ivanu Mićiću. Najuspešniji trener Nebojsa Jovanović iz Biciklističkog kluba crno-belih.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Milan

    Opa dominacija u kuglanju 😂😂😂

  • Danilo

    Svi grobari vas mole da iz naziva Drustva konacno brisete rijec "jugoslovensko" i stavite pravu rijec"srpsko". Nadam se da nikakvo dodatno objasnjenje nije potrebno.

  • MilanT

    Jugoslovensko sportsko drustvo!!! U kuglanju najbolji!!! Hahahahahahaha

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima