≫ 

Posle Zvezde, Albanci još jednom srpskom klubu zabranili da uđe na Kosovo!

Ni rukometni meč u Zubinom potoku nije odigran u sredu

  • 10
Prelaz Jarinje Foto: Telegraf

Posle Crvene zvezde, kojoj je u sredu ujutru zabranjen ulazak na teritoriju Kosova, Albanci su još jednom srpskom klubu udarili zabranu da nastupi u južnoj srpskoj pokrajini!

U pitanju je rukometni klub Topličanin iz Prokuplja koji je, takođe u sredu, trebalo da igra svoj meč Super B lige Srbije protiv Mokre Gore u Zubinom potoku.

- Nakon određenih sugestija klub Topličanin je pokušao da uđe na Kosovo na prelazu Brnjak, ali nam to ponovo, nakon dva sata čekanja nije omogućeno uz objašnjenje da kosovska policija nema prethodnu najavu dolaska ekipe - rekao je potpredsednik kluba Bratislav Dunjić za Kosovo Onlajn.

Zatim se oglasila i kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije.

- Priština po svemu sudeći namerava da izolovanjem Srba na KiM izvrši pritisak i na naš narod u pokrajini i na Beograd. Na taj način se, međutim, ne može iznuditi ni politička kooperativnost Srba na terenu, kao ni popustljivost Beograda. Srbija će učiniti sve da međunarodne sportske organizacije budu detaljno informisane o anticivilizacijskom i antisportskom delovanju Prištine.

Meč će, po svemu sudeći, biti odigran u Prokuplju.

>>> Fudbaleri Zvezde juče nisu uspeli da stignu do Kosovske Mitrovice, pa će meč Kupa Srbije s Trepčom odigrati danas od 15.00 u Staroj Pazovi. Crveno-beli su, naravno, ogromni favoriti s kvotom 1,05, a kvota da će doći dvojka, uz bar četiri gola (2&4+) je 1,47. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Trepča - C. zvezda.

Video: Vulin: Zvezda kao simbol srpstva nije dobrodošla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan SD

    10. oktobar 2019 | 13:39

    Kako to sad da neko zabrani Srbskim klubovima da igraju unutar svoje Drzave i svojih granica kad svakodnevno u medijima slusamo kako je Kosovo Srbija , sta se sad tu desava ??

  • Car

    10. oktobar 2019 | 14:01

    Pa ja kazem da je sve namesteno,namerno je zvezda dobila trepcu da bi isli na kosovo!!! I sad ce danima da prde kako je srbski brend i najveci klub...ljudi uzas sta se radi,a svi u sns imaju korist od zvezde,da ne kazem uzimaju kajmak!!!

  • IDEA zagreb ponos severa

    10. oktobar 2019 | 13:36

    Stub srpstva? Ma zezas nas?! Stub jugoslavija pa ajd! Al stub srpstva moze biti samo Partizan. Zasto!? Pa zato sto je u vreme razpadanja jugoslavije znaci pod Srbijom osvojio Evropu u kosarci. E to je stub srpstva. Al kompleksi su neizlecivi svi znamo to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA