• 0

Kecmanović igrao mini tenis sa mališanima!

Najmlađi srpski teniser iz TOP 100 u svetu družio se sa decom na "Sajmu sporta"

  • 0

Mladi teniski as Srbije i najmlađi predstavnik „belog sporta“ iz naše zemlje u top 100 na svetu, 20-godišnji Miomir Kecmanović nastavio je višegodišnju tradiciju.

Kao i prethodnih godina Kecmanović je bio domaćin i predstavnik tenisa u Srbiji na štandu i mini tenis terenu poslednjeg dana Sajma sporta 2019.

Odmah po dolasku na osmi po redu Međunarodni sajam sporta, koji se od 22. do 24. novembra 2019. održavao u Hali 1 Beogradskog sajma Kecmanović je stao na teren na opšte oduševljenje i radost mališana, malih tenisera i onih koji su po prvi put uzeli reket u ruke i razmenjivao lopte sa njima.

Miomir Kecmanović i deca na Sajmu sporta

Foto: TSS

Na kraju mini tenis aktivnosti, Miomir je brojnim ljubiteljima tenisa, posetiocima Sajma sporta, delio autograme, fotografisao se i odgovarao na zanimljiva pitanja mališana, koji su želeli da od velikog šampiona, koji je bio i najbolji junior sveta, a sada je 59. profi teniser planete, saznaju kojim putem ići i stići do naslova najboljeg.

Miomir Kecmanović i deca na Sajmu sporta

Foto: TSS

Jedinstvena manifestacija na našim prostorima okupila je veliki broj sportskih saveza, Olimpijski komitet Srbije, spotiste, domaće i svetske sportske zvezde, bivše i sadašnje asove i pružila je mnoštvo uživanja za sve sportske poklonike. Stub praznika sporta u Srbiji su Ministarstvo omladine i sporta i Sportski savez Srbije (pokrovitelj i organizator).

Miomir Kecmanović i deca na Sajmu sporta

Foto: TSS

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima