≫ 

Stiže spas vaterpolistima Partizana: Košarkaški klub pomaže novčano!

Košarkaški klub, kao deo iste familije, želi da pomogne naslednicima slavnih asova koji su proneli slavu i crno-bele porodice i naše zemlje - istakao je Ostoja MIjailović

  • 17
Vaterpolo klub Partizan

Foto: MN press

Skupština Vaterpolo kluba Partizan odlučila je da smeni čitav Upravni odbor sa Aleksandrom Šoštarom na čelu. Takođe je dužnosti razrešen i predsednik skupštine Zoran Avramović.

Do izbora novog rukovodstva klubom će upravljati komisija sastavljena od članova skupštine kluba. Kako saznajemo do smene rukovodstva došlo je zbog velikih finansiskih problema klub poslednjih nekoliko godina (dug je narastao do 6 miliona evra zbog neplaćanja struje, vode i zbog dugovanja igračima) pa se klub nalazi u teškoj situiaciji.

Ipak, u pomoć će priskočiti JSD Partizan i  košarkaški klub. Kako Telegraf saznaje košarkaški klub je već obezbedio sredstva da vaterpolo ekipa ode na pripreme tokom zimskog perioda i pauze u prvenstvu od dva meseca. Dok će i fudbalski klub takođe pomoći novčano najtrofejnijoj sekciji sportskog društva.

Ovu informaciju potvrdio je i sam predsednik Partizana Ostoja Mijailović i dodao da će košarkaška sekcija obezbediti i dodatnu pomoć za zagrevanje bazena u znosu od milion dinara.

– Vaterpolo klub Partizan, kao najtrofejniji kolektiv ne samo našeg sportskog društva, već cele Srbije, nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji. Košarkaški klub, kao deo iste familije, želi da pomogne naslednicima slavnih asova koji su proneli slavu i crno-bele porodice i naše zemlje.

U nadi da ćemo podstaći i ostale koji mogu da pomognu bastionu srpskog vaterpola, preuzimamo na sebe da obezbedimo mazut za zagrevanje bazena u protivvrednosti od milion dinara. Na taj način, želimo da našim vaterpolistima obezbedimo makar minimum osnovnih sredstava za neometano treniranje.

Želja nam je da pomognemo i podstaknemo druge, a ne da se svrstavamo na bilo čiju stranu u sukobima, koji na žalost, potresaju jedan deo naše porodice, jer Partizan je iznad svih nas, navodi se u saopštenju koje je potpisao predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    15. decembar 2019 | 16:21

    Plivamo u ovom sns mulju,drzimo se nekako,jer MI SMO VK PARTIZAN!!! 7.puta EVROPSKI PRVACI!

  • Ujka Zitko PFK

    15. decembar 2019 | 16:37

    Ne smemo da potonemo!!!! I bubreg za VK Partizan!!!!

  • Öeki

    15. decembar 2019 | 16:24

    E tako se to radi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA