Rukometaši Srbije poraženi u prvoj proveri za EP: Egipćani slavili za gol posle drame

Bilo je napeto na Banjici

  • 5

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je 28:27 (12:14) od Egipta u hali SC "Voždovac", u prvoj pripremnoj utakmici za Evropsko prvenstvo naredne godine.

Srbiji je na Banjici pripalo prvo, Egiptu drugo poluvreme u kom su gosti poveli u 37. minutu sa 17:16, a onda su do ulaska u poslednjih deset minuta imali dva do tri gola viška.

Srbija je prišla, a pitanje pobednika je rešeno u poslednjem minutu, kada je Egipat iskoristio svoj poslednji napad, dok je Vanja Ilić promašio šut za remi.

Najefikasniji je u timu Srbije bio Nemanja Ilić sa sedam golova, Nikola Crnoglavac ga je sledio sa pet, a Jahija je šest puta bio precizan u timu Egipta.

Egipćani će u niškom Čairu biti i druga provera naše reprezentacije u meču koji se igra u nedelju. Da podsetimo, Evropsko prvenstvo počinje devetog januara u Austriji, Švedskoj, Norveškoj.

Video: Opkladila sam se sa golmanom rukometne reprezentacije Srbije Vladimirom Cuparom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojša

    28. decembar 2019 | 20:38

    Kakve drame,jedina drama su nasi rukometasi sa kvazi selektorom koji blage veze nema . Bolje da se nismo ni kvalifikovali jer ce nas svi busiti i susedi i Belorusi ...

  • vuk

    28. decembar 2019 | 20:57

    maksimum je to

  • Nikola

    28. decembar 2019 | 22:04

    DOK je kabadahija Perun tako ce biti. Ko njega forsira. Nista LJUDSKO nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA