≫ 

Filipović je kao Ronaldo i Mesi u fudbalu: Udovičić se setio jubileja 10 godina osvajanja SP!

Ministar omladine i sporta predvodio je generaciju vaterpolista 2009. koja se popela na tron, a sada ga menja godinama Filip Filipović

  • 0
VATERPOLISTI DANILOVIC DOCEK Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, kapiten vaterpolo tima Srbije sa šampionata sveta 2009. godine, i sadašnji kapiten Filip Filipović, posle večerašnjeg meča s Hrvatskom u Svetskoj ligi u Beogradu, prisetili su se kako su zajedno pokorili planetu u Rimu.

- Zaista je bila privilegija biti kapiten mladim momcima koji su tada debitovali na velikoj sceni i postali veliki šampioni. Možda nismo ni svesni kakve veličine imamo poput Filipovića, koji je u vaterpolu ono što su Mesi i Ronaldo u fudbalu - rekao je Udovičić, i dodao da je bilo zadovoljstvo gledati kako sada stasavaju neki novi asovi.

Filipović se, dok je Udovičić govorio samo smeškao, a na pitanje kako je bilo u Rimu kratko je rekao: "Bilo je ovako", spustio je Filipović glavu na rame Udovičiću sa aluzijom kako su putovali u Rim.

Vaterpolo Srbija - Hrvatska, Svetska liga Foto: Marko Jovanović

On je prokomentarisao i večerašnju pobedu protiv Hrvatske.

- Posle priprema u Americi logično je da smo malo sporije krenuli, ali raduje me što smo bili efikasni i što su mladi iskoristili šansu - istakao je Filipović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA