≫ 

Rukometaši Srbije deklasirali Egipat

Posle poraza dan ranije u Beogradu, naši "orlovi" malo ozbiljnije shvatili Egipćane

  • 0

Reprezentacija Srbije pružila je odličnu partiju u Nišu i revanširala se selekciji Egipta 29:17 (13:9) za poraz u Beogradu.

"Orlovi" su dominirali od samog starta i zasluženo slavili pobedu nad osmom selekcijom sa poslednjeg Svetskog prvenstva 2019 u Nemačkoj i Danskoj.

Selektor Nenad Peruničić pružio je šansu svim raspoloživim snagama, pa su tako na seniorskoj sceni debitovali i mladi golmani Dimitrije Jelić i Andrej Trnavac, koji su odmenili sjajnog Vladimira Cuparu (13 odbrana).

Nenad Peruničić Foto: MN Press

Lepo je Stefan Vujić predvodio srpski napad, postigao dva gola, a po završetku utakmice je istakao sledeće:

- Odlična partija za razliku od prvog meča. Nismo mnogo menjali, držali smo se onoga što valja i razlika je bila u odbrani. U napadu smo bili strpljivi, primiti sedamnaest golova od jednog Egipta je za svaku pohvalu. Posle Nove godine ozbiljniji rivali, očekujem dobar rukomet, da probamo da pariramo najboljim selekcijama u poslednjih deset godina.

Srbija - Egipat 29:17 (13:9)

SC "Čair"

Gledalaca: 2000

Sudije: Boričić i Marković (Srbija)

Srbija: Trnavac 4 odbrane, Grozdanić, Vujić 2, Stanković, Crnoglavac 4, Đukić, Jelić jedna odbrana i sedmerac, Pešić 1, Radivojević 6(1), Ilić N. 3, Ilić V. 2, Nikolić 3, Кukić 1, Кolaković 2, Milić, Sretenović 1, Mošić 4 , Obradović, Cupara 12 odbrana i sedmerac

Egipat: Elvakil, Moamen , Zein 4(1) , Eldera J. 2 , Hasan 4, Hairi, Hešam 1 , Eldera S 1. , Elahmar,

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA