≫ 

Noć drame i senzacije u NFL: Petriotsi ispali 9 sekundi do kraja, veliki preokret Hjustona!

Šampion neće braniti titulu...

  • 1
Tenesi Tajtans, NFL Foto. AP/Tanjug

Velika senzacija na početku plej-ofa NFL Lige - Nju Ingland Petriotsi neće braniti titulu prvaka, pošto su iz ''vajld-kard'' runde'' ispali od Tenesi Tajtansa rezultatom 20:13!

I to na kakav način, posle tačdauna rivala na devet sekundi do kraja, u trenutku kada su gubili sa 14:13 i imali loptu u svom posedu.

Derik Henri je bio junak pobede Tenesija i na taj način je obezbedio gostovanje Baltimor Rejvensima, timu koji je poslednji naneo poraz Petriotsima u plej-ofu još 2013. godine.

Ovaj poraz Petriotsa znači i da će njihova legenda Tom Brejdi (42) postati slobodan igrač prvi put u karijeri, a posle rekordnih 20 sezona u redovima Nju Inglanda.

- Obožavam ovaj sport. Volim što sam dve cecenije član ovog tima i što smo toliko pobeđivali. Sve ove godine sam igrao za Roberta Krafta i trenera Bila Beličika. Mislim da niko nije imao bolju karijeru od mene samo zbog činjenice da sam sarađivao sa njima. Ne znam kako će sve izgledati u budućnosti, ići ću dan po dan, pa ćemo videti. Ne znam šta će se dogoditi, niko ne mora da donosi odluke u ovom trenutku. Što se tiče pitanja o mom penzionisanju, to nije realno. Nadam se da nije realno - rekao je Brejdi posle meča.

Tom Brejdi, NFL Tom Brejdi pored Beličika Foto. AP/Tanjug

A veliku dramu videli smo i na meču između Bafala i Hjustona u kom su Teksašani slavili sa 22:19 posle produžetka!

Bio je to neverovatan prekret Hjustona koji je gubio sa 16:0, da bi u poslednjih 15 minuta pomenuta drama krenula da se razvija.

Kai Ferbern je smanjio na 16:11 posle fild gola, da bi Karlos Hajd uhvatio loptu za tačdaun i preokret Hjustona na četiri i po minute do kraja.

Hjuston je zatim poveo sa 19:16, ali smo na pet sekudni do kraja videli izjednačenje i odlazak u produžetak. A tamo je Ferbern postigao fild gol posle trčanja Džonsa do 10 jardi od fild zone. Gol koji je njegovom timu omogućio duel sa Kanzas Sitijem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suvi list

    5. januar 2020 | 11:12

    Moras prvo odgledati utakmicu pa onda pisati. Titansi su i pre tih 9 sekundi vodili. Ne blamiraj se,idi radi nesto cemu si dorastao !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA