Savić odredio spisak vaterpolista za EP: Samo jedna izmena u odnosu na zlatni tim iz Barselone

Umesto Viktora Rašovića u ekipi biti Nikola Dedović

  • 2
Vaterpolo Srbija - Hrvatska, Svetska liga Foto: Marko Jovanović

Selektor muške vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je spisak igrača na koje računa na predstojećem Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

U odnosu na sastav koji je osvojio zlato na šampionatu u Barseloni desila se jedna izmena, pa će tako umesto Viktora Rašovića u ekipi biti Nikola Dedović.

Na spisku su još: Gojko Pijetlović (Oradea), Dušan Mandić (Pro Reko), Nikola Dedović (Špandau 04), Sava Randelović (OSC), Miloš Ćuk (Mladost), Duško Pijetlović (Solnok), Nemanja Vico (Trisetina), Milan Aleksić (Barseloneta), Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Filip Filipović (Pro Reko), Andrija Prlainović (OSC), Stefan Mitrović ( Olimpijakos) i Branislav Mitrovic OSC.

- Ovo je naš najjači sastav u ovom trenutku. U petak putujemo u Novi Sad gde želimo da treniramo sa Crnom Gorom. U subotu je predviđen i susret sa medijima, a dan kasnije odlazimo u Budimpeštu sa ciljem da ostvarimo što bolji plasman - rekao je selektor Dejan Savić.

Evropsko prvenstvo u Budimpešti na programu je 12. od 26. januara, a srpski vaterpolisti kao aktuelni prvaci Evrope, igraće u grupi B sa Rumunijom, Holandijom i Rusijom.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    9. januar 2020 | 16:22

    dokle ce nam neki ljudi iz senke selektora krojiti tim?Mislim da selektor treba da da objasnjenja za pojedine igrace zasto ne igraju da li je to po principu sto si gori prema meni bicu bolji prema tebi?

  • Mario

    9. januar 2020 | 17:43

    Marko pa zar ne vidis da slika govori hiljadu reci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA