≫ 

Hrvati posle Srbije: Pobedili smo ih kao i Crnogorce, protiv takvih se ne može sa 80%

Glavni akter preokreta Hrvata je bio golman Šego

  • 3

Rukometni reprezentativci Hrvatske Luka Cindrić i David Mandić saglasni su da je Srbija bila težak rival u trećem kolu grupe A Evropskog prvenstva, te da je publika bila odlična u Gracu.

Hrvatska je pobedila našu reprezentaciju sa 24:21 i nanela joj treći poraz na šampionatu posle dva od Belorusije i Crne Gore. Orlovi su na poluvremenu vodili sa 10:8.

- Nismo ušli u utakmicu onako kako smo hteli. Mislim da je ovo pokazatelj da ne možemo ući protiv jedne ovakve ekipe s 80 posto, odnosno ako nismo potpuno spremni. U drugom poluvremenu smo se sabrali, iskoristili smo Šegu koji je odlično branio i na kraju smo zasluženo pobedili. Bolje da nam se kriza dogodila sada nego kasnije kad ulog bude veći - rekao je Cindrić.

On je bio strelac jednog pogotka, a u meču je dominirao Duvnjak sa pet golova. U timu Srbije su Vanja Ilić, Kukić i Nikolić imali po tri pogotka.

- Pobedili smo istim receptom kao i protiv Crne Gore. Prvo poluvreme smo odigrali katastrofalno, a u drugom se probudili. Na poluvremenu u svlačionici smo rekli: Hoćemo li igrati ili nećemo?! Odigrali smo fenomenalno drugo poluvreme na krilima fantastične publike koji nam ceo turnir daje vetar u leđa. Skidam im kapu na tome. Ovo nikad u životu nisam doživeo - rekao je Mandić, koji je meč takođe završio sa jednim golom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dend

    13. januar 2020 | 23:20

    Još jedan vaspitni čas kako se treba boriti za svoju zemlju ! Obavezno uvesti pitanje ko želi da igra a ko ne ?

  • Wien

    14. januar 2020 | 10:39

    Nije Sego nego nesposobnost tzv reprezentativaca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA