Prlainović: Nema opuštanja sa Rusima, bolje ovako nego da smo dobili sa deset razlike

Srpski vaterpolisti očekuju da će u narednim utakmicama igrati bolje

  • 0

Srpski vaterpolisti predvođeni kapitenom Filipom Filipovićem bili su zadovoljni posle pobede protiv Rusije na startu Evropskog prvenstva u Budimpešti (13:9), ali se slažu da igra može da bude mnogo bolja.

- Utakmica nije na početku bila kako smo očekivali, već posle toga. Odbrana je bila slabija, devet primljenih golova nije previše, ali nismo navikli. Sada imamo dve slabije utakmice, moramo da uđemo u ritam. Prvi put na ovom bazenu smo posle tri godine i treba nam malo vremena - rekao je Filipović.

Dušan Mandić ističe da je, kad se sve sabere, bilo zadovoljavajuće.

- Namučili su nas, igrali dobro. Zadovoljni smo pobedom, lepo otvorili prvenstvo. Malo smo se opuštali i tako su se vraćali. Ipak, kontrola je bila naša sve vreme - istakao je Mandić

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Stefan Mitrović kaže da su se Rusi vraćali nekoliko puta i time pokazali svoju snagu.

- Otvorili smo prvenstvo dobro. Sada da se malo odmorimo jer nam stižu slabiji rivali, ali moramo da zadržimo ritam kakve traže stresne utakmice - kaže Mitrović.

Andrija Prlainović navodi da je pobeda najvažnija.

- Bilo je zanimljivo. Nema opuštanja s Rusima. Brzo su nas stizali. Ovakva nam je utakmica trebala, mnogo više nego da smo dobili deset razlike. Početak jei možemo da budemo zadovoljni. I dobri i loši detalji su normalni za prvo kolo - poručio je Prlainović.

Srbija narednu utakmicu igra u četvrtak protiv Rumunije.

Video: Počinje EP u vaterpolu: Srbija juri istorijsko zlato

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA