≫ 

Najgori kladioničar u Americi stavio milion dolara na pobedu San Franciska

Vlasnik lanaca prodavnica sa nameštajem je tokom plej ofa NFL lige izgubio 15 miliona dolara

  • 0
Patrik Mahoms Foto: AP/Tanjug

Navijači San Francisko Fortinajnersa oplakuju svoju ekipu nakon neverovatnog poraza od Kanzas Siti Čifsa 31:20 u ovogodišnjem Superboulu, ali neki navijači tuguju više od drugih.

Džim Mekingval poznatiji kao Matress Mak vlasnik lanca prodavnica sa nameštajem "Gallery Furniture", izgubio je milion dolara u porazu San Franciska koliko je uplatio na njihovu pobedu na koeficijent 2,10.

Mekingval je objavio fotografije dva listića uplaćena u kockarnici Miraž u Las Vegasu, a na svakom je uplata bila 500.000 dolara pa je objavio da će, u slučaju pobede San Francika, vratiti novac svim kupcima koji na dan Superboula u njegovoj radnji potroše barem 3000 dolara.

Patrik Mahoms Foto: Tanjug/AP

Međutim, to se nije dogodilo iako su Fortinajnersi vodili 20:10 sedam minuta pre kraja utakmice. Međutim, raspali su se u završnici.

Međutim, Mekingvaleu se i ranije su se dešavale slične opklade.

Tokom prošlogodišnjeg finala plej-ofa bejzbol MLB lige, izgubio je 12 miliona dolara kladeći se na svoj Hjuston protiv Vašingtona. Takođe je obećavao slične popuste u slučaju pobede Hjustona, ali Vašington je dobio sa 4:3.

Džim Mekingval Foto: Twitter

Matres Mak se inače tokom celog plej ofa NFL-a kladio protiv Kanzas Sitija.

Stavio je milion dolara na Hjuston protiv Čifsa u divizijskom plej ofu. Hjuston je poveo 24:0 da bi na kraju u neviđenom preokretu izgubio 51:31. U finalu konferencije stavio je milion dolara na Tennesi Titanse koji su vodili deset razlike pa izgubili 35:24.

U manje od četiri meseca Mekingval je izgubio 15 miliona dolara, iako je sve bio marketinški trik kako bi privukao što više ljudi u svoje prodavnice.

Video: Kralj Instagrama se kladio protiv Konora, pa bacio milion dolara za 40 sekundi

(Telegraf.rs/Index.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA