≫ 

Trenerski duel bivših vaterpolista Partizana pripao Vujasinoviću

Tim Vlade Vujasinovića pobedio je ekipu Banjice koju vodi Miloš Korolija

  • 2
Vaterpolo Banjica i Novi beograd Foto: VK Novi Beograd

U zaostaloj utakmici 9. kola Prve A lige, Novi Beograd je zabeležio rutinsku pobedu protiv Banjice, zadržavši tako stopostotan učinak u dosadašnjem toku prvenstva.

Gosti su krenuli ozbiljno od starta utakmice i već u prvom delu u velikoj meri završili posao. Prvi gol postigao je australijski internacionalac u redovima Novog Beograda, pošto je presekao jednu loptu bačenu od strane golmana domaćih, a zatim isplivao do gola i postigao vodeći gol. Na 0:2 povisio je Nikolov, šutem iskosa sa leve strane u kontra ugao.

Aerodrom Nikola Tesla Foto: ATA Images

Treći gol za Novi Beograd postigao je Filipović pošto je dobio odličnu visoku loptu na dva metra, iskočio je iz vode i zakucao loptu u gol domaćih.

Tokom II i III četvrtine, mladi igrači Banjice su pružili odličan otpor favorizovanim gostima. Oba perioda završena su nerešenim rezultatom 1:1. Nikolov je postigao gol za 0:4 snažni šutem iz okreta sa centarske pozicije. Zatim su usledila dva gola domaćih, oba postignuta tako što su lobovali golmana Rističevića.

Prvi je postigao Bućan u II četvrtini, a drugi još lepši Pavlović tokom III četvrtine. Peti gol za Novi Beograd, postigao je Tomić snažnim šutem sa 7-8 metara.

U IV četvrtini igrači Vlade Vujasinovića dodali su gas i ovaj period dobili sa 4:0. Žeželj je postigao novi gol za Novi Beograd još jednim snažnim i preciznim udarce iskosa sa desne strane za 2:6. Filipović je realizovao igrača više za 2:7, a utakmicu je sa dva gola zatvorio Bursać za konačnih 2:9.

Novi Beograd već u subotu od 19:45 na svom bazenu dočekuje ekipu Beograda.

Video: Filipović: Nije ovo tragično, imajte strpljenja za nas, bićemo opet oni zlatni delfini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Косингас

    14. februar 2020 | 08:10

    Да не буде забуне. Вујас је три године играо за Црвену звезду и само годину дана за Партизан.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA