≫ 

Partizan izgubio u Budvi od Primorca, sledi mu baraž za opstanak u Regionalnoj ligi

Crno-beli prkockali dva gola prednosti u poslednjoj četvrtini

  • 4
Vaterpolo klub Partizan

Foto: MN press

Vaterpolisti Partizana doživeli su poraz u poslednjem kolu Regionalne lige u doigravanju za plasman od 6. do 10. mesta, pošto je bolji od njih bio Primorac posle preokreta sa 10:9 (2:2, 3:4, 2:3, 3:0).

Meč je trebalo da bude odigran u subotu u Budvi, ali je nakon incidenata između policije i navijača crno-belih pomeren za nedelju i odigran je pred praznim tibinama.

Crno-beli su u poslednju četvrtinu ušli s dva gola prednosti (9:7), ali ni to nije omelo izabranike Petra Vica u namjeri da se spasu baraža. Usledila je serija od 3:0 koju su režirali Miroslav Perković (dva gola) i Marko Milić, što je bilo dovoljno za trijumf domaćeg tima.

Na drugoj strani, Aleksandar Radanović je sa tri gola bio najbolji u Partizanu, dok je dva postigao Andrej Barać.

Partizan će posle ovog poraza morati da potraži opstanak u Regionalnoj vaterpolo ligi u baražu sa trećeplasiranim iz A2 lige, a to je Primorje iz Rijeke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pex

    8. mart 2020 | 23:43

    Zvezdas sam ali puna, prepuna podrska partizanu, oni su za vaterpolo isto sto je zvezda u fudbalu, zvezda nesto sto ce ostati zauvek upisano na usatom peharu, partizan velesila u vaterpolu, sramota je sta drzava cini i jednima i drugima narocito u vaterpolu generalno ne samo klupskom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA