≫ 

Šta da radimo sa decom u karantinu? Vanja Grbić dao savršen odgovor i pokazao svima pravac

Grbići pokazali pravi "timski duh"

  • 5
Foto: Printscreen Twitter

U danima kada se mnogi ljudi u Srbiji dovijaju kako da izađu na kraj sa energijom svoje dece u karantinu, proslavljeni odbojkaški reprezentativac Vladimir Grbić dao je odličnu ideju.

On je sa porodicom odlučio da rade grupni i sinhronizovani set vežbi i umesto da napravi "izazov" samo u paru sa suprugom Sarom, Vanja je animirao i dvoje od svoje četvoro dece, gde Lazar ima tek četiri godine.

I dok su Vanja i Sara kao nekadašnji sportisti bez mnogo problema radili plenk ili podizali kolena do grudi, klinci su malo "zabušavali", ali su se trudili.

- Vežbajte zajedno, budite primer - poručio je nekada najbolji odbojkaš planete. Podsećamo, Grbići su u karantinu kao i svi građani Srbije zbog pandemije korona virusa koja je zahvatila i našu zemlju.

U Srbiji je od posledica zaraze COVID-19 preminulo trinaestoro ljudi, a do nedelje u 15 časova 741 je zaražena.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19.

Video: Poznatim melodijama odbojkaški trener poziva ljude da ostanu u kućama

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok21

    29. mart 2020 | 20:44

    Da ih vaspitate koncano. A ne polu divlja i da se deru na svakom mogucem mestu... Ko je zaspitao svoje dete ce da uziva sad a ko nije je zasluzio svaki trenutak kada pocne da urla i cmizdri hehehe

  • 🤣

    29. mart 2020 | 20:43

    Ha, ha skroz su cool

  • SARA

    30. mart 2020 | 09:00

    BRAVOOOO😘👏👏👏👩🏻👧🏻👦🏻👨🏻‍🦱 DIVNO😍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA