≫ 

Italijanski biciklista oduševio naciju, radi dostave tokom pandemije kako bi ostao u formi!

Marengo je spojio lepo i korisno

  • 2
Umberto Marengo Foto: Profimedia

Italijanski biciklista Umberto Marengo pronašao je sjajan način da ostane u formi u vreme pandemije korona virusa, zna dobro koliko je važno održati kondiciju, pa je u tu svrhu krenuo da radi dostave.

Spojio je lepo i korisno, svakodnevno je u akciji na dva točka po ulicama Torina, namirnice stižu na vreme, a njegovi sugrađani, oni najstariji kojima i najviše stoji na raspolaganju, su oduševljeni.

Marengo je inače član ekipe "Vini Zabu-KTM", pre izbijanja pandemije bio je fokusiran na pripreme za "Điro", ali kako se čuvena trka neće održati, shvatio je da može doprineti u pomoći najugorženijem stanovništvu.

Marengo je na ideju došao sedeći sa svojom devojkom i pričajući o sladoledu:

- Našli smo poslastičarnicu koja dostavlja sladolede, a ja sam razmislio kako možda neko traži dostavljače - rekao je 27-godišnji biciklista koji se potom čuo s gradonačelnikom, a ovaj ga je ubrzo spojio s poslodavcem.

- Klijenti su prezadovoljni! Pogotovo zato što se uvek trudim da se popnem uz sve stepenice tačno do njih kako bih ostao još više u formi. Ipak, jasno je kako ovo ne pomaže baš dovoljno te mi je više namera pomoći zajednici. Nadam se da ću oboriti "karantinski" rekord dostave od 70 kilometara u jednom danu, a to nije ni pola jedne etape na "Giro d'Italia". Uz to, pomaže mi i da razbistrim glavu.

Video: Dostava hrane u toplesu: Jedinstveno rešenje striptiz kluba u Portlandu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA