≫ 

Pojavio se snimak pogibije hrvatskih sportista: Vozili 100 na sat, sleteli su pravo u more

Automobil je potonuo u more za 30 sekundi

  • 1
Hrvatski sportisti Printskrin: Youtube/24sata

Hrvatsku je u ponedlejak veče zadesila strašna tragedija, kada su život izgubila dvojica mladih sportista - Josip Bepo Kadija i Josip Brkljačić!

Kadija je imao 20 godina i bio je rukometaš Zagreba, dok je 16-godišnji Brkljačić igrao fudbal za NHK Primora iz Biograda, a život su izgubili u saobraćajnoj nesreći.

Naime, oni su bili u automiobilu koji se u mestu Turanj srušio u more, dok su nedreću preživela dvojica njihovih drugova.

- Rekli su nam da je Bepo vozio preko sto kilometara na sat - rekla je njegova sestra u izjavi za hrvatske medije.

Na društvenim mrežama se pojavio i snimak sigurnosne kamere sa broda, a na kom se vide muškarac i žena ali i jedan biciklista koji u poslednji čas izbegavaju nesreću.

- Čuo sam jak udarac i video da auto “šunja” prema meni, okružen dimom. Bila je to tolika brzina da sam samo izmicao i gledao hoće me-neće me udariti. Udarili su u blatobran moje bicikle i sleteli u more. Bilo je stravično. Da su bili dva centimetra bliže, i ja bih sad bio s njima - ispričao je šokirani biciklista.

Krešimir Škara, 22-godišnji mladić koji je uspeo da se spasi, od šoka samo ćuti, kažu u zadarskoj bolnici, a prenosi 24 sata.hr.

- On je sam isplivao iz automobila u moru. Dali su mu ruku da se popne na stazu. Čuo sam samo da je rekao ‘Trojica su još unutra’, pre nego što ga je odvela hitna pomoć. Niko od nas prisutnih nije skočio u more jer je bilo potpuno crno, ništa se nije videlo i duboko je, a auto je jako brzo potonuo, u 30 sekundi. Tragedija nad tragedijama, nisam mogao da zasspim do pet ujutro - kazao je drugi očevidac nesreće, koji je lovio ribu s obale i taman se spremao da pođe kuće.

Video: Jeziv prizor s lica mesta: U ovom helikopteru poginuo je Kobi Brajant sa ćerkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uf

    5. maj 2020 | 21:46

    Koga bre to zanima ,imate tucu u centru izmedju grupa navijaca i posle ozbiljnu pucnjavu ,gde slyzbeno lice pokusava da spreci to i biva povredjeno eeeejjjjj u centry grada ,sto se cuti breee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA