• 0

Savez i klubovi hoće nastavak lige, ali još nema uslova, a nestalo je i para

Dobra volja postoji, ali otežavajuće okolnosti takođe

  • 0

U Kući vaterpola je održan sastanak čelnika saveza i predstavnika klubova Super lige i svi su saglasni da bi ligu trebalo nastaviti bez izmene formata, uz poštovanje mera zaštite od korona virusa.

Predsednik VSS Viktor Jelenić, generalni sekretar Nemanja Marijan, izvršni direktor Đorđević, komesar za takmičenje Perišić će narednih nedelja proceniti situaciju i u zavisnosti od njenog razvoja povući poteze.

Prema tome, još uvek nije odlučeno da li će se liga zaista nastaviti ili ne. Slično mišljenje vlada i kada je reč o mlađim kategorijama - trebalo bi nastaviti prvenstvo, ali samo ako okolnosti dozvole.

- Konstatovano je da postoje objektivni problemi vezani za situaciju u kojoj su klubovi ostali bez očekivanih prihoda kao i sa terminima početka rada bazena - navodi se u saopštenju Vaterpolo saveza Srbije.

Na problem nedostatka uslova za treninge ukazala je i srpska plivačica Anja Crevar koja se putem društvenih mreža požalila u ponedeljak da bazeni i dalje ne rade.

Video: Vaterpolisti Španije bolji od Srbije za polufinale Svetske lige

(M.LJ)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima