≫ 

NFL igrač tužio avio kompaniju: Pustili ste da me seksualno napadnu u avionu

Za sada neimenovani igrač ispričao je svoju priču za TMZ

  • 3
Seksu a avionu Printskrin: Tviter

Anonimni igrač NFL-a kaže da je bio seksualno napadnut u avionu Junajted Eirlajnsa i tvrdi da stjuardesa nije puno uradila kako bi ga zaustavila,  a sada ih tuži.

Igrač, koji koristi pseudonim "Džon Do 1" u novoj parnici koju je dobio TMZ Sports  kaže 10. februara 2020. da ga je žena "seksualno maltretirala, napala, zlostavljala i zlostavljala" tokom leta.

etihad avion  plane Foto: Shutterstock

Neidentifikovani fudbaler kaže da je putovanje od LAKS-a do Nju Džersija  bila potpuna noćna mora  i još su ga pogoršali američki službenici.

Muškarac kaže da je zauzeo svoje mesto na srednjem sedištu, a kad je žena sela na prozorsko sedište pored njega, tvrdi da ga je odmah uznemiravala zbog sigurnosne maske koju je nosio.

Fudbaler kaže da joj je rekao da je to zbog rastuće pandemije korona virusa, ali tvrdi da ga je žena udarila i uprla u laktove i da je ipak zahtevao da promeni sedišta.

Muškarac kaže da su on i njegov prijatelj, koji je identifikovan kao „Džon Do 2“, posmatrali ženu kako uzima tablete  i veruju da je pod tim uticajem bila.

NFL igrač tvrdi da je prijatelj ustao da kaže stjuardesama o ženi koja ga maltretira, ali kaže da nisu ništa učinili u vezi s tim.

NFL, Super Boul Foto: unsplash.com

On dalje tvrdi da je žena potom njega seksualno napala stežući i masirajući kolena i butine. Tvrdi da je njegov prijatelj ponovo ustao da obavesti stjuardesa, ali kaže da još uvek ništa nije urađeno.

NFL igrač tvrdi da je žena počela "pojačavati" svoj seksualni napad, "hvatala ga je i stezala za butine, a potom je glavom prebacila u krilo prema unutrašnjosti noge u blizini njegovih genitalija"

On kaže da je odmah ustao i molio stjuardesu da ženu zaustavi ... ali kaže da zaposleni u Junatedu nisu učinili ništa više od verbalnog upozorenja ženi.

Igrač tada kaže da ga je žena zgrabila za penis i skinula mu masku - naterajući ga da skoči i beži prema stjuardima.

Napokon, igrač NFL-a tvrdi da su stjuardese  Junajteda tek onda prišle i premestile ženu u drugi red bez putnika.

Igrači su dobili vaučere od 150 dolara za svoje probleme, ali sada tuže i traže odštetu zbog nepažnje, nanošenja emocionalne nevolje i još mnogo toga.

Video: Ovo je snimak samog događaja u avionu zbog koga fudbaler tuži avio kompaniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovo

    21. maj 2020 | 09:30

    Svasta, stjuardesa da ga brani.

  • V

    21. maj 2020 | 10:49

    Ja ne vidim ni da se on otima

  • 🍕

    21. maj 2020 | 13:17

    Ja video jednom kalo dve seke siluju vozača i suvozača autoprevoznika Nišekspres na zadnjim sedištima autobusa pomenutog prevoznika radi besplatne vožnje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA