≫ 

Odbojkašice Srbije počele sa treninzima: Na Terzićevom spisku i ćerka Saše Danilovića

Velika grupa u dva grada

  • 0
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, Odbojkašice, Evropske prvakinje, Evropsko prvenstvo, Ankara Foto: AP/Tanjug

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, akutelni svetski prvak i dvostruki uzastopni šampion Evrope, počela je sa treninzima u Beogradu i u Ubu.

Kako je saopštio Odbojkaški savez Srbije, selektor Zoran Terzić na treninge je pozvao ukupno 40 odbojkašica, gde će u Beogradu trenirati 16 igračica, a u Ubu 24.

Odbojkašice su trening odradile u dvorani USC Voždovac na Banjici, gde je pod rukovodstvom Aleksandra Vladisavljeva, drugog trenera seniorki, treniralo 14 igračica, a očekuje se dolazak Bojane Drče Živković i Bojane Milenković.

U dvorani u Ubu treninge vode Terzić, Branko Kovačević i Milan Gršić, a spisak igračica je povećan.

Nakanadni poziv je dobila Aleksandra Uzelac, odbojkašica Bagljaša 023 iz Zrenjanina, a tu je i Sonja Danilović, mlađa ćerka proslavljenog košarkaša i predsednika KSS Predraga Danilovića.

Odbojkašice će do 15. juna u Beogradu trenirati jednom dnevno, a u Ubu dva puta dnevno. Reprezentativke će i u Beogradu i u Ubu biti slobodne subotom i nedeljom.

Video: Atanasijević: Zašto nisam došao na Marakanu sa odbojkašima

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA