≫ 

Ispovest muža preminule Bobane Veličković: Ja jedini nisam znao da sam je izgubio!

- Još nisam u stanju da brinem o detetu - tvrdi Miroslav Momčilović

  • 1
Bobana Momcilovic Velickovic

Foto: Instagram/bobana.velickovic

Iako se i dalje nalazi u teškom psihičkom stanju, Miroslav Momčilović, muž nedavno preminule srpske olimpijke Bobane Veličković, dao je prvi intervju posle smrti svoje supruge!

On je za magazin "Glorija" otkrio šta se sve dešavalo, zbog čega mora da bude jak, a pričao je i o trenutku kada je saznao da je Bobana preminula.

Podsetimo, evropska šampionka u streljaštvu preminula je zbog posledica eklampsije, najteže i najopasnije bolesti tokom drugog stanja.

- Neprestano su mi davali informacije da joj je stanje jako teško, da prognoze nisu dobre, ali sam se nadao jer je bila veliki borac. Tog kobnog dana zazvonio je telefon i kad sam video da je pozivni broj 011, ne mogu da vam opišem kako sam se osećao - rekao je Miroslav i dodao:

- Moj mozak nije mogao da prihvati tu informaciju. Pozvao sam sestru koja je pitala:'Ko ti je to javio?', jer su svi krenuli ka meni da mi saopšte. Ja jedini nisam znao da sam je izgubio. Mislim da je prva saznala Jasna Šekarić. Posle toga se ničega ne sećam.

Priznaje Miroslav da se trenutno nalazi u teškom stanju.

- Nemam odgovor na pitanje kako sam. Ne bežim od ljudi, ali se sklanjam. Potrebno mi je da se stabilizujem, trebaju mi samo bliski ljudi. Bobanini roditelji su tu, kao i sestra, moja mama takođe. Svi oni mi pomažu oko Vukašina. Svi smo u lošem stanju, ali zbog njega se trudimo. Još uvek ne mogu da vodim računa o detetu.

Bobana Veličković

foto: instagram/bobana.velickovic

- Sa dvadeset godina su ruke počele da mi drhte, sada je taj problem još izraženiji. Čim se stabilizujem, maksimalno ću se posvetiti sinu. Polako i krećem. Dobio sam terapiju i ja se pola stvari ne sećam. Prestao sam da uzimam lekove, popijem nešto za spavanje i idem na razgovore kod psihijatra kako bih mogao da se borim sa svime.

- Na sve gledam kao da je ona tu. Tuga i bol su mnogo veliki. Nekad sam jako besan, imam utisak da me ostavila. To su neke neobjašnjive stvari koje se dešavaju u mozgu. Dala mi je poslednji poklon, Vukašina, i on će znati ko mu je bila mama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA