≫ 

Ostao bez prijatelja zbog korone, pati i zbog Igara: Silađi "otvorio dušu", situacija ga izluđuje

Kad se iščekivanje najveće sportske smotre pretvori u agoniju

  • 0

Mnogi sportisti tuguju zbog odlaganja Olimpijskih igara, pitanje je da li će se uopšte održati 2021. godine, a koliko je to pogodilo sve učesnike, svedoči poruka Čabe Silađija.

Naš plivač teško podnosi ovu pauzu, svojevremeno je reagovao na mere koje su preduzete i zbog kojih su plivači bili na udaru.

Pored toga, doživeo je veliki udarac i zbog smrti Milana Mileusnića, lekara koji mu je sačuvao karijeru, a koji je izgubio bitku protiv korona virusa.

Datum koji je Čaba držao zaokružen, izgubio mu je smisao - 24. jula je planirano da vodi bitku za odličja u Tokiju, a ne da sedi u svom domu i čeka na povratak aktivnostima.

- Danas bi počelo plivanje na Olimpijskim igrama u Tokiju i plivao bih svoju trku na 100 metara prsno. Umesto toga, svakodnevno prolazim kroz rolerkoster emocija između 'MA BOLI ME UVO VIŠE' do 'JA NE MOGU BEZ OVOGA'. Ono što je do mene je da se nadam, radim, ćutim i čuvam sebe i druge - napisao je Silađi.

Video: Povratak u budućnost: Moto svetskog rekordera u trčanju unazad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA