≫ 

Andrea Arsović dominacijom okončala Kup Srbije u streljaštvu

Potvrdila je klasu Arsovićeva

  • 0
Andrea Arsović Printskrin: Youtube/Sportnetwork TV

Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović ubedljivom pobedom stavila je tačku na finale Kupa Streljačkog saveza Srbije malokalibarskim oružjem, koje je završeno na Carevoj ćupriji u Beogradu.

Drugog dana finalnog turnira održano je takmičenje u trostavu za dame, a u kvalifikacijama najpreciznije bile su Arsović i Ivana Anđušić Maksimović sa po 1.165 krugova.

Malokalibarska puška trostav, žene: 1. Andrea Arsović (Partizan) 459,0, 2. Ivana Marić (Policajac) 452,7, 3. Marija Kolarević (Novi Sad 1790) 441,7.

Zorana Arunović je dominirala u takmičenju malokalibarskim pištoljem. U kvalifikacijama je „ubila“ 581 krug. U finalu je pogodila 36 „unutrašnjih centara“.

Time je izjednačila vlastiti državni rekord finala, ostvaren 2019. godine na Prvenstvu Srbije. Prema očekivanju, drugo mesto pripalo je Jasmini Milovanović (Akademac), a treća je bila mlada Jovana Todorović (Novi Beograd-Ušće).

Video: Trenirali smo sa Jovančevićem: Dok su moji drugari bili na ekskurziji, ja sam išao na takmičenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA