Klađenje na stoni tenis APSOLUTNI HIT u Srbiji – Kvote kidaju!

Isprati do sada neviđen turnir na ovim prostorima i kladi se UŽIVO na svog favorita

  • 7
Meridian Foto: Milan Drinčić/Meridianbet

Kompanija Meridian je u Sportskom centru "Pinki" u Zemunu organizovala do sada jedinstven turnir u stonom tenisu – MERIDIANBET CUP!

Takmičenje na kojem učestvuju najbolji stonoteniseri Srbije održava se od utorka (18. avgust) do četvrtka (20. avgust) i tokom tri dana odigraće se ukupno 90 mečeva!

Dakle, svakog dana 30 mečeva UŽIVO na Meridian sport YT kanalu!

Zanimljivo je da se turnir ovog tipa igra se prvi put u Evropi!

Mečevi se igraju na dva stola i na dva dobijena seta, što samo takmičenje čini da dinamičnijim, bržim i interesantnijim.

Novinari Meridian sporta imali su priliku da razgovaraju sa selektorom stonoteniske reprezentacije Srbije Milošem Đukićem, koji je imao šta da kažem o ovom sjajnom događaju.

- Smatram da je Meridianbet cup sjajna stvar. Na turniru učestvuju naši najbolji igrači, što je jako bitno. Svi su, zaista, oduševljeni i reakcije su fenomenalne. Igraće se na dva dobijena seta, a turniri ovog tipa mogu da doprinesu popularizaciju stoni tenisa u našoj zemlji – naveo je Đukić za portal meridianbetsport.rs.

Sve mečeve možete pratiti UŽIVO na Meridian sport YT kanalu, dok ljubitelji sportskog klađenja imaju priliku da se na svaki meč klade UŽIVO putem sajta meridianbet.rs ili mobilne aplikacije.

Ukoliko još uvek nemate otvoren nalog, vreme je da se registrujete na meridianbet.rs i na poklon dobijate bonus dobrodošlice od 500 RSD!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anci3

    20. avgust 2020 | 01:39

    Ovaj sport se bas slabo prati kod nas.. Ali super je sto se Meridian setio da ga ubaci u kladjenje, mozda ce tako malo i da ozivi kod nas stoni tenis

  • Poppy

    20. avgust 2020 | 01:29

    Super sto ima kladjenje za stoni tenis i to uzivo

  • Teemo

    20. avgust 2020 | 01:29

    Svaka cast za promociju stonog tenisa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA