"Smenjeno rukovodstvo" VK Partizan: Prijava za falsifikovanje

Smenjeno rukovodstvo se ne predaje i želi da poništi Skupštinu koja je po njima nelegalna

  • 4
Tatjana Rakas Printskrin: Telegraf

Vaterpolo klub Partizan, odnosno "smenjeno" rukovodstvo na čelu sa predsednikom Mirkom Bradajićem i direktorkom Tatjanom Rakas, saopštilo je večeras da je podneta krivična prijava zbog upisa u Agenciju za privredne registre novog rukovodstva koje predvodi Nikola Kuljača.

- Vaterpolo klub Partizan obaveštava javnost da je klub došao do saznanja iz sredstava javnog informisanja da se nažalost obistinio pokušaj legalizacije lažne Skupštine koja je bez ikakvog pravnog osnova održana dana 30.08.2020. godine u prostorijama JSD Partizan od strane nelegitimnih lica.

- Vaterpolo klub Partizan poziva nadležne organe i Agenciju za privredne registre da provere način upisa gospodina Nikole Kuljače u Agenciju za privredne registre. Vaterpolo klub Partizan je podneo krivične prijave protiv lica za krivično delo falsifikovanje isprave i krivično delo navođenje na overavanje neistinitog sadržaja - navodi se u saopštenju.

Video: Direktorka VK Partizan Tatjana Rakas: Kako je klub došao do 6 miliona Evra duga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinovac

    1. septembar 2020 | 20:24

    Gospođi koja definitivno nema obraza trebalo bi podneti jednu krivičnu prijavu za nesavesno poslovanje i zloupotrebu službenog položaja... Onaj koji joj je dozvolio da toliko dugo upravlja jednim pravnim licem i vodi ga u finansijsku propast, takođe krivična i pravično suđenje.

  • Doktor

    1. septembar 2020 | 20:02

    Jedini prevaranti ste vi.Mars iz svetinje.

  • DLZ

    1. septembar 2020 | 22:32

    Ova se u vaterpolo razume ko Marica u kriv .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA