≫ 

Novo rukovodstvo VK Partizan u kasnim jutarnjim satima preuzelo klub, bilo otpora stare uprave

Bivša vlast u klubu na čelu sa Tatjanom Rakas se ne miri sa novonastalom situacijom, pa primopredaja vlasti nije protekla glatko

  • 6
nikola kuljača Foto: MN Press

Novo rukovodstvo Vaterpolo kluba Partizan preuzelo je vođenje kancelarije i ušlo je u klub.

Zvanično, u APR-u je registrovan novi zastupnik Nikola Kuljača kao direktor i ispunjeni su svi uslovi da se nesmetano počne sa oporavkom kluba.

Međutim, odlazak u klub u kojem je trebalo da se izvrši primopredaja nije baš protekao glatko i sve je trajalo do kasnih jutarnjih sati.

- Dugo smo čekali na ovaj trenutak, radili smo sve u interesu kluba, bili strpljivi i kao i do sada na miran način pokušali da se izvrši primopredaja i da nam bivše rukovodstvo preda sve ono što je potrebno da bismo počeli nesmetano sa radom. Ispunili smo sve uslove za registraciju, napravili taj korak, ali Tatjana Rakas sa svojim timom osporava to, iako je njen pokušaj da se prijavi kao zastupnik u klubu propao. Tako kažu nadležne institucije. Mi ćemo se konačno okrenuti onome za šta smo se izborili, a to je da započnemo da ispisujemo nove stranice našeg kluba -  kaže Nikola Kuljača, direktor kluba sa Banjice.

Ulaskom u klub, jednoglasni su svi oni koji su se izborili za promene, počinje nova era Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    5. septembar 2020 | 14:36

    Koja je ta Rakas? Legende Partizana preuzmite i spasite VK Partizan!!? 🏐🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

  • Nscz

    5. septembar 2020 | 14:42

    Ako ste primetili samo klubovi JSD partizan se provlace po medijima i kukaju. Zar ne!? Kad se pisalo o OK. VK. RK itd Crvena Zvezda. Meni se cini nikad!!! Samo ovi ugnjetavani kukaju i po novinama su

  • Sve ludo

    5. septembar 2020 | 15:08

    Aman više, s..e mi se više od ovog partizana i kukanja, prepiski, svadja u svim sportovima. Ovo kao da je orkestrirano. Preteraste više. Ako ne znate da radite svoj posao podesite ostavke i pusti druge da rade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA