≫ 

Odbojkaški klub Partizan predstavio tim za novu sezonu

OK Partizan svoje utakmice igra u Zemunu u Hali Master, a od sledeće godine će igrati u Olimpijskom trenažnom centru, čija izgradnja na Dorćolu startuje krajem meseca

  • 0
Odbojkaši i Odbojjašice Partizana

Foto: OK Partizan

Odbojkaški klub Partizan predstavio je danas tim za novu sezonu, u muškoj i ženskoj konkurenciji, u kojoj će zahvaljujući partnerstvu sa kompanijom "Soker" igrati pod imenom - Partizan Soker.

Na promociji na Kalemegdanu predstavnicima medija obratili su se Željko Tanasković, legenda Partizana i srpske odbojke, Ljubomir Galogaža, prvi trener ženske ekipe, Bojan Janić, prvi trener muške ekipe, Duško Nikolić, šef Stručnog štaba, Ana Brđović, sportska direktorka, Peđa Golijanin, predsednik OK Partizan i predstavnici kladionice Soker, Marija Obrenović (direktor marketinga) i Draženko Ruljić (generalni direktor).

- Veoma važan dan za naš klub. Teška su vremena za sport i sada uz partnersku pomoć veliki kompanije rastu i nade ambicije. Muški tim je iskusan i očekuje nas takmičenje u evropskom kupu. Plan sa devojkama je da u Superligi budu tvrd orah za sve, a da za dve sezone napadnemo sam vrh srpske odbojke. Odbojka je jedan od najlepših sportova i nadamo se da će se i situacija oko korona virusa uskoro smiriti, jer je totalno drugačije igrati pred praznim tribinama -poručio je Tanasković.

Video: Slobodan Kovač: Naljutio sam generale u Partizanu jer nisam potpisao ugovor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA