Kladionice Soccer generalni sponzor OK Partizan

Kladionice Soccer i odbojkaški klub Partizan potpisali su danas ugovor o strateškom partnerstvu i generalnom sponzorstvu u skladu s kojim će OK Partizan i nositi ime Partizan Soccer. Jedan od ključnih fokusa ove saradnje je podrška razvoju sporta kako za juniorske tako i za seniorske selekcije

  • 0
Soccer Foto: Bojana Marinković

OK Partizan iza sebe ima tradiciju dugu 74 godine, pregršt iznedrenih šampiona, osvojenih titula i armiju navijača a od danas, 9. septembra i veliko pojačanje u svojim redovima. Kladionice Soccer nastavile su svoju uspešnu saradnju s renomiranim sportskim klubovima i postale generalni sponzor OK Partizan.

Uz promociju najviših sportskih vrednosti, timskog duha i vrhunskih rezultata, partneri će ove sezone za cilj imati i približavanje odbojke talentima širom Srbije ali i organizaciju i zajedničko učešće u humanitarnim akcijama. Ovo novo partnerstvo obelodanjeno je na prigodnoj svečanosti na teniskim terenima na Kalemegdanu koji pripadaju OK Partizan, a koji su od danas poneli boje kladionice Soccer.

U čast novog prijateljstva i buduće saradnje, predsednik OK Partizan Soccer Peđa Golijanin i prvi čovek kluba Željko Tanasković su uručili počasne dresove generalnom direktoru Soccer kladionica Draženku Ruljiću i direktorki marketinga Mariji Obrenović.

- Partizan je jedno od najvećih imena i brendova u svetu odbojke. Čast nam je da na svojim dresovima ponesu ime naše kompanije. U ovo partnerstvo smo ušli s ciljem da domaćoj odbojci vratimo staru slavu i pomognemo našim talentima da ostanu u našoj zemlji i nose boje omiljenog kluba - izjavila je direktorka marketinga Marija Obrenović.

Soccer Foto: Bojana Marinković

Pored brojnih poznatih ljudi iz sveta odbojke, kao i onih koji su proslavili ime crno-belog kluba, svečanosti potpisivanja ugovora prisustvovale su i aktuelna muška i ženska seniorska ekipa koje ćemo imati prilike da gledamo u Ligi Evrope i Super ligi pod nazivom Partizan Soccer.

Partizan je u svojoj dugoj istoriji jedanaest puta bio šampion države, a sedam puta je osvajao nacionalni Kup. Dva puta je bio finalista kontinentalnog Čelendž kupa i jednom Balkanskog kupa.

Sigurni smo da će nova generacija crno-belih momaka i devojaka, uz veliku pomoć kladionice Soccer doneti nove trofeje u bogate klupske vitrine.

Podsećamo, Sportske kladionice Soccer ispoljavaju visok profesionalizam  u saradnji sa organizatorima sportskih takmičenja i sportskim klubovima. Za više od 15 godina postojanja, sportske kladionice Soccer učestovavale su u brojnim humanitarnim akcijama. Takođe, Soccer je znan i kao donator mnogih srpskih klubova i sportista pojedinaca.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA