• 2

Krusevac dobio još jedan sportski teren

, Telegraf

Ministar Udovičić je rekao da je cilj da se što više ljudi, posebno dece, besplatno bave sportom

  • 2
Vanja Udovičić, sportski teren Kruševac

Foto: Tanjug/Andrija Vukelić

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić danas je u Kruševcu otvorio još jedan sportski teren koji će doprineti daljem nesmetanom razvoju sporta u ovom gradu.

- Rezultat posvećenosti našem cilju da omogućimo što većem broju sportista da imaju najbolje uslove za trening i takmičenja, ali i da stvorimo uslove da se što više ljudi, posebno dece, besplatno bave sportom, je to da je u Kruševcu u proteklih nekoliko godina otvoreno više multifunkcionalnih igrališta i teretana na otvorenom - rekao je Udovičić.

Kako je ministar naveo, ovakva sportska zdanja su jedan od preduslova za razvoj vrhunskog sporta, ali i za rekreaciju građana svih uzrasta.

- Pored toga što Kruševac na Bagdali sada dobija i ovaj sjajan sportski teren, siguran sam da smo danas ovom trim stazom dobili i još jedno mesto za sve Kruševljane koji znaju da je fizička aktivnost preduslov zdravlja svakog od nas - istakao je ministar Vanja Udovičić.

Otvaranju najmodernijeg sportskog terena i trim staze prisustvovao je i direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma M.

    Krusevc postaje sve vise kulturno-istorijski sportski, a bogami i vazan privredni region sa obrisima savremene Evrope!!! U poslednjih deset godina, grad pod Bagdalom belezi snazan uspeh koga prepoznaju i velike metropole EU!! Mora se priznati i odati priznanje cuvenom uspesnom privatnom privredniku, sada direktoru BIA Bratislavu Gasicu,, Bati,,!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima