• 0

Milica Mandić posetila studente u Leposaviću i uručila prvi indeks

Olimpijska šampionka nije krila zadovoljstvo...

  • 0

Reprezentativka Srbije u tekvondou Milica Mandić dobila je čast da dodeli prvi indeks na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Priština sa središtem u Leposaviću.

Kako je saopšteno, svečano uručivanje studentskih knjižica polaznicima 42. generacije studenata organizovano je u Leposaviću, a dekan prof. Veroljub Stanković organizovao je gostovanje Milice Mandić, kojoj je pripala čast da uruči prvi indeks, a tom prilikom je dekan pozdravio Miličinog trenera Dragana Jovića i predsednika Sportskog saveza Beograda Dragana Tomaševića.

- Velika je čast da prvi indeks u ovoj školskoj godini uručuje Milica Mandić. To je veliko priznanje i podstrek za sve mlade koji žive na prostoru Kosova i Metohije, a i za sve one koji su željni znanja došli iz gradova iz centralne Srbije da studiraju u ovom gradiću - rekao je Stanković.

Olimpijska šampionka iz 2012. godine nije krila radost što je imala priliku da se sretne sa mladima koji žele da uče.

- Samo znanjem i upornim radom se postiže uspeh i osvajaju medalje - rekla je Mandić i pozvala je sve da se predano posvete poslovima za koje će se školovati.

Trener Jović poručio je da bez obzira na vanrednu sitauciju, svuda i na svakom mestu treba se posvetiti fizičkim aktivnostima.

- Tako se pobeđuju svi problemi i sve bolesti - rekao je Jović.

Uz poruku da je sport najbolji lek, Dragan Tomašević potvrdio je da su u ovi ljudi izabrali fakultet u Leposaviću, koji je spreman da tehnički i stručno obrazuje one koji će se u budućnosti sportom.

Na Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Leposaviću ove školske godine upisalo se 84 studenta.

Video: Prelepa tekvondistkinja vs MMA borac: Bakočević se ovakvom dočeku nije nadao!

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima