≫ 

Dve decenije Trofeja Beograda u badmintonu

U petak i subotu, 9. i 10. otkobra 2020, u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji biće održan XX Kup grada – Trofej Beograda 2020 u badmintonu

  • 0
Badminton Foto: MN Press

Pandemija virusa Covid 19 istumbala je kalendar domaćih takmičenja u badmintonu. Ipak, posle višemesečne pauze najbolji seniori i juniori naše zemlje, među kojima će biti i osvajači izuzetno vredih inetrnacionalnih odličja, ponovo će se boriti za medalje na domaćoj sceni.

Ulog će biti ogroman budući da će se u petak i subotu, 9. i 10. oktobra 2020, u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji održati turnir koji, posle državnog prvenstva, ima najdužu tradiciju.

Badminton Foto: MN Press

Jubilarni, XX Kup grada – Trofej Beograda 2020 u badmintonu, okupiće gotovo 100 badmintonaca i badmintonki iz devet srpskih klubova.

Svoje predstavnike na prestižnom turniru koji organizuje Badminton klub Beograd, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, Badminton saveza Srbije i Badminton saveza Beograda, a uz svesrdnu pomoć prijatelja Saveza, kompanija “Tin šped“, “Minaqua“,“Ledeni Kvas“, “Integraltechnic“, “Siboasi“ i “Koka Plus“, imaće BK Beograd, BK Clear (Beograd), BK Novi Sad, BK Ravens KG (Kragujevac), BK Zmajevi (Kruševac), BK Pančevo, BK Dinamo (Pančevo), BK Čačak i Petrovački sportski klub (Petrovac na Mlavi).

U okviru prvog dana takmičenja održaće se A turnir u pojedinačnim konkurencijama i Juniorski kup u pojedinačnim konkurencijama kategorija do 11, do 13 i do 15 godina. Drugog takmičarskog dana na programu su B, C i D turnir u svih pet konkurencija. Oba dana start takmičenja zakazan je za 9,30 h

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA