Vrhunski šampion i bedni gubitnik: Amerika je ljuta na Toma Brejdija zbog ophođenja prema "tati"

Najveći ikada se ozbiljno obrukao u Čikagu minule noći

  • 1
Nik Fols, Tom Brejdi Foto: Printscreen

Najveći je ikada verovatno kada je američki fudbal u pitanju, ali Tom Brejdi je bio i ostao loš gubitnik.

Razumemo da kada ste ljuti posle lošeg meča ne želite nikog da vidite, ali u ovom fizički iscrpnom sportu je poštovanje rivala više nego obavezno, a G.O.A.T. ga očigledno nema za Nika Folsa.

Njegova Tampa igrala je u petak ujutru uvodni meč pete nedelje protiv Čikago Bersa na Soldžer Fildu, u kojem je poražena posle preokreta sa 20:19.

Porazio ga je Fols, isti čovek koji mu je pre nekoliko godina sa Filadelfijom izbio šampionski prsten iz džepa, a posle drugog trijumfa u njihova dva međusobna okršaja kvoterbek Bersa je u javnosti stekao status "tate" za Toma Brejdija.

Ta šala-činjenica očigledno smeta arogantnom kvoterbeku Bakanirsa, koji se posle meča nije čak ni udostojio da čestita protivniku na pobedi. Iako iz tabora Tampe tvrde da je Brejdi "poštovao mere prevencije protiv korona virusa", javnost nema razumevanja za ponašanje zvezde američkog fudbala.

Dok ga je Nik Fols čekao zbunjeno na centru Brejdi je otrčao ljutit u svlačionicu verovatno i razočaran glupošću koju je napravio u finišu meča kada je pobrkao akcije. Naime, na 4. daunu mislio je da je treći, a kada je bacio loš pas uzalud je reklamirao sudijama da ide za četvrti jer je Tampa izgubila posed.

I ta greška pokazuje možda da je Brejdi ipak pogrešio kada je letos odlučio da ne prekida veliku karijeru ovenčanu sa šest šampionskih prstenova u NFL-u. Ima najveći u istoriji ove igre već 43 godine, a dolaze mlađi, drčniji...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    9. oktobar 2020 | 17:20

    nfl nije star 43 godine super bol se igra 43 godine. najvise titula ima grin bej pekers 13 sve ukupno sa samoionatima i super bol titulama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA