≫ 

"Kristijano Ronaldo NFL-a" stigao kod Toma Brejdija: Tampa pravi timčinu za Superboul

Pirati angažovali kontroverznog Antonija Brauna

  • 1
Antonio Brown Foto: Tanjug/AP

Jedan od najboljih krilnih hvatača u prethodnim sezonama u NFL-u, Antonio Braun, potpisaće jednogodišnji ugovor sa Tampa Bej Bakanirsima. Tako će kvoterbek ovog tima, legendarni Tom Brejdi imati novo oružje u borbi za Superboul.

Braun je slobodan igrač od oktobra prošle godine. Posle rastanka sa Pitsburg Stilersima trejdovan je u Ouklend, ali nije odigrao nijedan meč za Rejdese zbog sukoba sa trenerom Džonom Grudenom i generalnim menadžerom Majkom Mejokom.

Potpisao je za Nju Ingland Patriotse, odigrao samo jedan meč za slavnu franšizu, uhvatio tačdaun pas od Brejdija u duelu sa Majamijem na Floridi, ali je posle te utakmice dobio otkaz, jer Patriote nisu htele da rizikuju sa čovekom protiv koga se vode nekoliko krivičnih postupaka, između ostalog najteže je za silovanje. Bivša fitnes instruktorka i lični trener optužila je asa da ju je seksualno zlostavljao.

Pre početka sezone, rukovodstvo NFL-a kaznilo je Antonija Brauna sa osam mečeva suspenzije. On stiče pravo da igra za novi klub u devetoj nedelji kada Baskima u goste stižu Nju Orleans Sejntsi, divizijski rival.

Braun dolazi u već pakleni napad Tampe u kojem se Brejdi okružio sa sjajnim hvatačima. Bakanirsi imaju najbolji tandem risivera u ligi Majka Evansa i Krisa Godvina, uz verovatno najboljeg tajt-enda svih vremena Roba Gronkovskog.

Braun se vraća posle godinu dana pauze, ali nema sumnje da je za to vre,e vredno trenirao. Uostalom, poznat je pod nadimokom "Kristijano Ronaldo NFL-a", kao neko ko je fanatik kada je u pitanju trening i fizička sprema.

Video: Masa frenetično skandirala Trampu i Melaniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    24. oktobar 2020 | 18:07

    nemojte da ste smesni ovaj afroamerikanac ne moze ni kopacke da cisti ronaldu.covek je seksualni manikjak koji je u nekoliko navrata zbog toga izbacivan iz lige

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA