≫ 

Palma isprozivao Zvezdu i Partizan: Nemamo pojma ko igra za njih! Tu nema ljubavi, samo interes

Prozvike na ime večitih upućene su tokom razgovora o školskom sportu

  • 28
Dragan Marković Palma Foto: Marko Jovanović

Narodni poslanik Dragan Marković Palma, tokom rasprave u Skupštini Srbije, predložio je da se uvede i posebno ministarstvo za školski sporti tom prilikom je "pecnuo" Crvenu zvezdu i Partizan!

Kako je objasnio, to je potrebno jer imamo najbolje talente po školama, dok, s druge strane, i ne znamo ko igra za crveno i crno-bele.

- Zašto za školski sport? Imamo najbolje talente po školama, ali te talente neko treba da prati i da ih usmeri. Deca se rode 15 odsto sa talentom, a radom i trudom dođu do profesionalca, ako neko radi sa njim. Nemamo pojma ni ko igra danas za Zvezdu i Partizan.

- Taj koji počne da igra za Srbiju sapliće se o svoje noge, kao baba Mileva. Danas deca ni na fizičko ne idu. Košarku više ne gledam kao sportista, šta da gledam, koga? Ko igra za Zvezdu, ko za Partizan? Nekad smo bili prvaci sveta - argumentovao je Marković

On je dodao da je danas, kada je reč o sportu, interes na prvom mestu.

- Zato Zvezda i Partizan danas duguju ogromne pare. Nema ljubavi, samo interes - rekao je Marković.

Video: Palmin govor celu Skupštinu slatko nasmejao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    24. oktobar 2020 | 12:32

    Covek rekao sve onako kako jeste. I ajde da je to neki interes pa da prave rezultate. Nego ih nema na karti sporta. I to je cinjenica, i samo onaj koji to nece da vidi taj i ne vidi.

  • Gkl

    24. oktobar 2020 | 13:06

    A gde mu je njegova ljubav FK Jagodina?! Oterao je u bunar,prezaduzio tako da igra sad u beton ligi da ne bi morala dugove da vraca...Palmo, da li je to tvoja ljubav o kojoj solis pamer drugima???!!!

  • MILOS RANKOVIC

    24. oktobar 2020 | 13:54

    TO STO TI PRICAS GOSPODINE IZ JAGODINE NEMA VEZE SA VEZOM,KAD BI MALO BOLJE POGLEDAO TV NA PRIMER,EFES NEMA JEDNOG TURCINA,FENER ISTO,CSKA,HIMKI,ZENIT,BARSA TO SU SVE EKIPE KOJE IMAJU PO DESETAK STRANACA U EKIPI,A VI KAD STE TAKO DOBRI STO NEDATE PARE DA ZVEZDA I PARTIZAN DOVODI NASE IGRACE KO CE JOVICU DA PLATI MILION EVRA,TEODOSICU DVA MILIONA,LUCICU MILION,MILUTINOVU DVA MILIONA I TAKO DALJE,ZATO JE NEKAD BOLJE CUTATI NEGO ISPASTI GLUP,HOCETE REZULTATE I ZVEZDE I PARTIZANA U SVEMU A PARA DAJETE MINIMUM,ONAJ DZEJMS IZ CSKA IMA PLATU SKORO KAO CEO BUDZET ZVEZDE I PARTIZANA,ZATO TISINA I GLEDAJ SVOJA POSLA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA