≫ 

Zlatna srpska odbojkašica završila karijeru sa 29 godina

Tijana Malešević rekla zbog odbojci

  • 6
Tijana Malešević Foto: MN Press

Tijana Malešević trofejna srpska odbojkašica, igrala je u svim najjačim evropskim ligama, Južnoj Americi i Aziji, a sa reprezentacijom Srbije bila je prvak sveta, Evrope i vicešampion na Olimpijskim igrama.

Ovog leta, posle dve decenije svakodnevnih treninga, odlučila je da se povuče. Sa samo 29 godina.

- Iskreno, mislim da još nisam potpuno svesna da je gotovo sa odbojkom. Ali uživam u svom slobodnom vremenu koje imam - priznala je Tijana u razgovoru za Sport Klub.

- Već nekoliko godina osećam da mi je potrebna promena, više vremena za privatni život... Ali prosto, posle sezone u Indoneziji sam osetila da mi je potrebna duuuga pauza”.

Na pitanje u kom trenutku je shvatila da ne želi više da igra, odgovara:

- Ne postoji određeni trenutak kada sam 'prelomila' , prosto mi je to prirodno došlo da prestanem da igram, treniram… Ti momenti zasićenosti, odnosno prezasićenosti treninzima, utakmicama, generalno odbojkom, su pojava koja mi se dešavala kroz karijeru. Dođu i prođu... Ali kada sam prepoznala da je taj osećaj konstantan, a to se dešavalo godinu, dve unazad, onda sam shvatila da mi je potrebna promena - rekla je Tijana.

Video: Naše odbojkašice su SVETSKI ŠAMPIONI!!!

(Telegraf.rs/Sport klub)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA